Webinar: Utilizarea compusului perinatal: screening-ul, tratamentul, precum și efectul asupra rezultatelor sarcinii

[Actualizare: o resursă suplimentară a fost adăugată la lista de resurse de mai jos pe 21 octombrie 2021.] [Actualizare: A fost adăugată o resursă suplimentară la lista de resurse de mai jos la 28 octombrie 2021.]

Substanța utilizează, precum și supradozele de medicamente din Statele Unite, se majorează de la începutul pandemiei COVID-19. Cercetătorii raportează, de asemenea, stres și anxietate sporite, precum și anxietate între femeile care așteaptă. Ce înseamnă acest lucru pentru utilizarea compusului perinatal? Pe lângă ce pot face vizitatorii de uz casnic pentru a ajuta?

În acest webinar – găzduit de rețeaua La Best Babies la 16 septembrie 2021, pentru personalul din rețeaua noastră de organizații de vizită a casei, precum și spitalele pentru sugari binevenite – Dr. Margaret Lynn Yonekura, MD:

Definește dependența, compusul utilizează tulburarea, precum și opioidele utilizează tulburarea
Împărtășește importanța screening-ului pentru utilizarea compusului perinatal, incluzând exact cum să recunoașteți, precum și să determinați abuzul compus
Discută efectul scurt și de lungă durată al abuzului compus pentru mamă, precum și copilul
Opinii opțiuni de tratament prospectivă, precum și resurse în comunitate
Oferă strategii pentru partajarea opțiunilor de tratament, precum și a resurselor cu familii într-un mod non-judecător

Despre prezentatorul:

În plus față de servirea ca director executiv al Labbn, Dr. Margaret Lynn Yonekura este directorul beneficiilor de vecinătate pentru sănătate și wellness – Centrul Medical Spitalul California. Ea este, de asemenea, un profesor asociat de OB-GYN la Universitatea din California de Sud, precum și la Universitatea din California, Los Angeles, cu un studiu de cercetare se concentrează în bolile infecțioase, precum și abuzul compus perinatal. Dr. Yonekura supraveghează, de asemenea, opțiunile de recuperare: Harbor-South Bay, programul cuprinzător de tratament perinatal al abuzului a fost înființat de peste 20 de ani înapoi la Centrul Medical Harbour-UCLA.

De-a lungul programului carierei sale, Dr. Yonekura a primit numeroase premii pentru excelența mentorului, precum și la nivelurile locale, de stat, precum și la nivel național pentru serviciul ei în vecinătate, precum și pentru programele pe care le direcționează.

Labbn a găzduit acest webinar pentru asistente medicale înregistrate pentru copii de bun venit, precum și ceilalți personal în rețeaua de consolidare a familiei L.A. Județul pe 16 septembrie 2021.please Abonați-vă la Labesbabii pe YouTube!

Resurse conexe

Slide de prezentare: Utilizarea compusului perinatal: screening, tratament și efect asupra rezultatelor sarcinii
L.A. Regiune Linie de ajutor pentru abuzul de abuz (Sash): 1-844-804-7500
Compusul L.A Regiunea utilizează Instrumentul de disponibilitate a serviciului și al camerei (Departamentul Regiunii La Regiunea Publică)
Figura cu rezumatul efectelor compusului utilizează o femeie așteptată: consecințele dezvoltării expunerii fetale la droguri: ceea ce înțelegem, precum și ceea ce trebuie să descoperim (neuropsihopharmacologia)
Figura cu rezumat a efectelor claselor de medicamente unice privind dezvoltarea descendenților: consecințele dezvoltării expunerii fetale la droguri: ceea ce înțelegem, precum și ceea ce trebuie să descoperim (neuropsihopharmacologia)
Infographic: Medicamente pentru supradozaj opioid, retragere și dependență (Institutele Naționale de Sănătate)
Cuvintele materie – termeni pentru a utiliza, precum și prevenirea în discuție despre dependență (Institutul Național de Abuz de Medicină)
FASD Resurse: Îmbunătățirea rezultatelor pentru copiii cu tulburări de spectru de alcool fetal (Blog Publicați cu resurse de la Webinar găzduit de Labbn pe 9/13/21)
Recuperarea de lucru: De ce ocuparea forței de muncă este esențială pentru vindecarea dependenței susținute (Massachusetts dobândește accesul la vindecarea (ATR)) o serie de discuții de panou care evidențiază o varietate de voci, precum și experiențe din toate domeniile ocupării forței de muncă, precum și continuum de vindecare, inclusiv Specialiști de avansare a forței de muncă; indivizi în recuperare; precum și liderii internaționali, naționali, precum și regionali. După ce v-ați înregistrat la accesul la cererea la cerere, vi se va solicita să vă verificați adresa de e-mail. Când ați făcut acest lucru, puteți obține accesul la simpozion aici.
Compasiune, precum și îngrijirea: sprijinirea femeilor cu compusul utilizează tulburări, precum și noii lor nou-născuți (Programul de conectare pentru copii) Aflați exact cum să sprijiniți femeile cu compusul utilizează tulburări – și nou-născuții lor. Acest videoclip de 45 de minute este relatat cu un obiectiv informat în cunoștință de traume, precum și suportă mâncarea, somnul, proiectarea consolei de îngrijire. De asemenea, ascultați pentru efectul că o metodă bazată pe punctele forte poate avea asupra familiilor pe care le serviți. Acest videoclip convingător, precum și informativ urmează două femei – unul în recuperare, precum și RN care îi îngrijea la spital.

Imparte asta:
Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (se deschide în fereastră nouă)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *