Îmbunătățiți-vă propriul “pat”

Îmbunătățiți-vă propriul pat: o dificultate pentru părinți în cerințele unui dormitor bun

Cel mai probabil ai făcut lucruri bune pentru spațiul copilului tău pentru ao pregăti pentru el. exact cum despre dormitorul tău? Faceți o mică modificare care vă va face să vă încântați în spațiul de dormit. Relocarea unei bucăți de mobilier, atârnă ceva pe perete sau scapa de o grămadă de aglomerație. (Nu am stat curat “” Doar ascunde-o în altă parte!)

Ați putea să vă puneți copilul într-un scaun bouncy pentru a vă asigura că vă poate vedea că vă re-aranjați rafturile?

Fiecare imagine a celorlalți de locuit pentru adulți pe care am crezut-o pentru această publică a avut o vază de flori pe noptieră. Dacă aveți nevoie de o excursie, exact despre piața fermierului de a alege un buchet? Reîmprospătarea dormitorului este cea de-a 29-a dificultate pentru mamele lui Rookie.

Heather, precum și amândoi am pictat dormitoarele noastre în onoarea acestei activități. Este unul dintre cele mai semnificative impact, cele mai mici modificări ale stilului de cheltuieli pe care le puteți face. adăugați câteva perne. Wow!

Acesta este în prezent dormitorul meu.

Persoana reală Inspirație: Buddy-ul nostru Wendy a efectuat o makeover minunată a unei mese vechi de tastare cu vopsea de pulverizare. inspectați-l:

Deci, ce nevoie de mobilier pentru adulți un pic ca în casa ta?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *