Ghidul dvs. pentru securitatea solară, precum și ce să utilizați

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Este din nou acea perioadă a anului. Înlocuim paharele de soare pe care le -am pierdut anul trecut, cumpărăm noile modele de primăvară, precum și modele de vară, precum și pentru toate informațiile despre blocul solar care stropesc copertile în conformitate cu luni de reviste de modă care vor veni.

Ce ar trebui să folosesc? Ce este SPF? Am cu adevărat nevoie de asta? Să începem cu SPF, înțelegem că implică factorul de securitate solară. Acestea pot soi de la 2 la 100, precum și se referă la capacitatea produselor de a bloca razele dăunătoare ale Suns. Aveți cu adevărat nevoie. Da. Rețineți că A, B, C pe Sun Cover: Majoritatea oamenilor înțeleg că expunerea la soare extremă duce la îmbătrânirea timpurie a pielii, precum și la un pericol sporit de cancer de piele.

80% din expunerea totală a soarelui pe viață este obținută până la vârsta de 18 ani, este crucial ca securitatea solară să înceapă la începutul copilăriei, ajutând formarea unui obicei pe viață. ABC -ul ușor al securității solare pentru copii, așa cum conturul Academiei Americane de Dermatologie sunt următoarele:

A. departe

Stai departe de soare în mijlocul zilei.

Razele soarelui sunt mult mai intense între orele 10 – 16:00. Căutați umbră în zonele de joacă, precum și dacă nu sunt disponibile, aduceți umbră activităților sportive. (De exemplu, puneți o capcană peste o dezgropare descoperită pentru jocuri de softball sau baseball). Păstrați sugarii în afara soarelui direct cât mai mult posibil în primele luni de viață.

B. Bloc

Folosiți protecție solară în mod regulat

Utilizați o protecție solară rezistentă la apă, cu un SPF de 15 care blochează atât ultraviolete (UV) A, cât și B. cele care includ avobenzona (Parsol 1789), dioxidul de titan sau oxidul de zinc au o protecție UVA mult mai mare cu spectru larg. Verificați cu atenție etichetele pentru a garanta că produsul are componentele dorite.

Aplicați protecție solară cu cel puțin o jumătate de oră înainte de expunerea la soare; Cea mai bună tehnică este să pui protecție solară pe copilul tău (și pe tine însuți) dimineața înainte de a ieși din casă. Slather sau spray protecția solară liberal pe orice tip de piele care poate fi supusă în timpul zilei. (Nu reușiți să vă amintiți urechile, precum și în spatele gâtului). Reaplicați la fiecare două până la trei ore, în special dacă a participat la activitate activă activă.

Argintul coloidal înrudit pentru îngrijirea pielii

C. Acoperiți

Purtați pălării, precum și îmbrăcăminte de protecție

Încurajează-ți copilul să poarte pălării, pantaloni Ling, precum și tricouri cu mâneci lungi atunci când se joacă în aer liber. Achiziționarea lui sau a ei o șapcă specială de baseball sau o pălărie de surfer în unele cazuri ajută. Dacă copilul tău este corect, precum și arde ușor, îmbrăcămintea ferm țesută ar trebui să fie folosită în aer liber, chiar și în timp ce înoată. Tricouri speciale de înot cu mâneci lungi sunt oferite on-line, precum și în unele magazine de medicamente. De asemenea, copiii ar trebui să poarte pahare de soare pentru a proteja ochii de soare.

Cazurile de cancer de piele se îmbunătățesc în fiecare an, pigmentarea declanșată de deteriorarea soarelui este una dintre cele mai semnificative plângeri pe care le aud în spațiul meu de tratament la SPA. Deteriorarea soarelui îți poate îmbătrâni pielea imens, precum și multe femei doresc chiar pielea cu aspect mai tânăr tonifiat. Pe scurt, doamnelor, protejează -ți fața.

Vitamina C în produse ajută la tratarea pielii deteriorate de soare, precum și este fantastic pentru prevenire prin creșterea colagenului, cu toate acestea, acesta va fi încă un subiect în timp ce vitamina C este disponibilă în diferite dezvoltări, astfel încât să ceri să înțelegeți care va face cu adevărat treaba.

Pigmentarea declanșată de daunele solare poate dura până la 45 de zile pentru a -și face aspectul pe fața noastră, pe mâini, precum și pe decolteu. În cazul în care soarele ne lovește mai întâi, precum și unde obținem culoarea mai întâi. De ce ne ia picioarele atât de mult până la bronz, nu știu. Îmi place și soarele, cu toate acestea, întotdeauna îmi protejez pielea, precum și îmi place și o strălucire sănătoasă!

Există atât de numeroase produse disponibile, precum și vă voi arăta că ar trebui să -mi faceți ar trebui să vă faceți pentru sezon. Foarte mai întâi, precum și în primul rând, vreau să vă arăt o afacere numită Supergoop -ul medicului T. Este toxina total liberă, precum și total lipsită de posibile cancerigene, cum ar fi oxibenzona, precum și perturbatorii endocrinelor parabeni. În cele din urmă, ceva ce mă pot simți grozav în ceea ce privește aplicarea acestui copil mic, precum și restul familiei mele. Nu înțeleg niciun alt tip de altul care oferă acest lucru în ceea ce privește calitatea/siguranța ingredientelor. There’s nothing else I’d count on to put on my kid when it concerns sun protection, so I’m ever so thankful to discover Supergoop. This is sun security risk-free forintreaga familie. Produsele lor sunt fără riscuri și pentru sugarii dvs., chiar și la vârsta fragedă de 2 luni, cum ar fi șervețele lor, ceea ce fac atât de simplu să se aplice, precum și stocul în geanta de scutec, precum și securitatea SPF este 30.

Un esențial în casa noastră este SPF 30+ Daily UV Corp U. Moisturitor Loțiune de securitate solară 15 oz Acest produs nu are riscuri pentru voi copii începând cu 4 luni. Este incredibil de hidratant, precum și un element al meu mai preferat este că este Paraben Free.

Dacă sunteți un tip elegant în aer liber, stick-ul rapid cu SPF 30 este răspunsul dvs. la o protecție practică fără riscuri. Miroase delicios, ca un creasmicule portocaliu. Are o atingere uscată, așa că este fantastic dacă un tip de piele mai ulei, acesta este răspunsul dvs. la protecția solară. Acest lucru este pentru acord, precum și mâinile pentru a evita îmbătrânirea foto, aka daune de soare. Dacă pielea ta grasă/combinată, acest lucru este fantastic, precum și este chiar fără riscuri pentru nou-născuți!

Ce zici de securitatea solară în jurul ochilor. Sunt suficiente ochelarii tăi de soare? Poate. Soarele descoperă întotdeauna locațiile pentru a se strecura ca colțul ochilor, în special ochelarii de soare cu un cadru subțire. Cu toate acestea, nu puteți utiliza blocul solar de rutină, deoarece poate irita zona ochilor. Ceea ce îmi place este Clarins Eye Security SPF 30. Acest produs este dezvoltat pentru zona de contur a ochilor care nu arde, nu te înțepă și nu te aduce la lacrimi. Formulată cu un complex pe bază de plante care ajută la evitarea liniilor, ridurile, precum și îmbătrânirea prematură. *Doamnele nu reușesc să -și amintească dacă exfoliați zilnic (sper că nu sunteți!) Sau utilizați produsele AHA în mod obișnuit în acest sezon, trebuie să utilizați securitatea solară, deoarece subțire pielea, ceea ce o face mult mai vulnerabilă la pigmentare. În ceea ce privește Melasma (masca de sarcină, spuneți -vă estrogenului), protejați -vă pielea, cu toate acestea, probabil că se vor estompa după sosirea copilului.

Erica Ashmore orice mamă, precum și sugară

Despre acest autor

Photobucket Ghidul dvs. pentru securitatea solară și pentru securitatea solară ca ce să folosească

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *