Înainte de prima mea sarcină, m-am antrenat pentru triatloni cu jumătățile de asigurări, un subset al clubului meu de acum soț, Echipa săracă. Cel mai bine acum, am o rutină liberă pentru a alerga cu un prieten părinți preșcolari după abandonul de două ori pe săptămână, precum și funcționează destul de bine cu niciunul dintre noi care nu dorește să-l dea pe celălalt. Ea este în India timp de o lună, așa că vom vedea exact cum fac.

Descoperi că, de fiecare dată când nu am un amic de antrenament, îl folosesc ca scuză principală pentru a nu face exerciții fizice.

Dacă doriți să alergați sau să mergeți cu un partener (și doriți cu adevărat să vă întoarceți acolo), consultați Mami Run vă poate ajuta. Este un grup la nivel național dedicat să ajute mamele să descopere amici care se află în mod similar, precum și amicii cu ritmuri similare (sau în propriile lor cuvinte un serviciu web gratuit pentru a ajuta femeile agitate să descopere sau să înceapă grupuri de alergare sau de mers pe copii convenabile pentru geografia lor personală nevoi, constrângeri de timp, precum și abilități de fitness fizic.)

În aceste zile, trebuie să obțin o acțiune între 6:00, precum și 7 dimineața, înainte ca ziua de dezvăluire să înceapă sau cel mai bine după abandon la 8:00! Pui de 11 minute-miler Berkeley, mă auzi?!

Această idee de site mi se pare incredibilă, cu toate acestea sunt curioasă dacă vă atrage. Permiteți -mi să înțeleg dacă ați face sau ar putea face asta!

+++
Nu este sponsorizat. Nu pot să vă garantez că acest site va funcționa cu orice tip de mult mai bun decât propriile dvs. rețele de e -mail, precum și amicii Facebook, cu toate acestea merită o lovitură.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *