Compuneți o fotografie cu ceilalți sugari

când am văzut site -ul web al lui Janet Moran, fotograf profesionist din zona Chicago, am căzut instantaneu ca cu această imagine. Presupunând că această gospodărie își apreciază pianul, am crezut că a fost un concept orbitor care să includă primul tău copil într -un portret împreună cu noul tău copil (real). Indiferent dacă primul tău copil este scuterul tău Vespa, pisica ta în vârstă de 12 ani sau o grădină de legume foarte atentă, faceți o fotografie care include cele două iubiri ale voastre.

Am trimis un e -mail la Janet, precum și ea a explicat: „O gospodărie valoroasă mi -a cerut să găsesc, precum și să fac fotografii cu noul lor copil. Când am intrat în casă, primul lucru pe care l -am văzut a fost pianul – Daddy este un muzician printre altele. Ce locație mult mai bună pentru un dormitor de trei săptămâni decât banca de pian (nou-născuții sunt profesioniști să doarmă în orice setare pe care le-ai locația) ”

A folosit aceste idei grozave pentru mame rookie, precum și fotografi wannabe:

Mediu inconjurator
Când faceți fotografii, este fantastic să vă uitați la casa dvs. cu o perspectivă nouă. Există un moștenitor al gospodăriei pe care să -l poți așeza pe copilul tău pe sau în interior? Care a fost distracția sau abilitatea ta preferată înaintea copilului? Do
adun ceva? Configurați -vă colecția pe podea, precum și permiteți -vă copilului dvs. să verifice în timp ce fotografiați.

Iluminat
Lumina naturală face toată diferența atunci când faceți poze. Selectați spațiul din casa dvs. cu cea mai mare lumină solară. Cel mai bun moment pentru a avea o experiență de imagine afară este dimineața devreme sau după -amiaza târziu, când lumina soarelui este caldă și moale. Opriți flash-ul, precum și ieșiți afară, chiar dacă indică faptul că trebuie să luați cu tine scaunul cu back-back al mătușii Betty pe ușa din față.

Îmbrăcăminte
Alegeți o ținută care vă va lipsi când vor crește din ea. Culoarea este cheia; În contrast ridicat, precum și structură – scăzută pe logo -uri, precum și grafică (părăsiți Elmo, precum și Dora acasă). Trage, trage, trage! Digital indică faptul că puteți face oferte excelente de fotografii gratuit.

Îmi doresc să trăiesc în jurul lui Janet, ca să o angajez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *