Flashback Vineri: Mesajele mele preferate 2010 de la Whitney

aici sunt câteva buchete de lucruri preferate pe care Whitney a scris acest an în ultimul an.

Ține-te bine. Scara zero la zece. În unele cazuri, trebuie să citesc că un copil trebuie să plângă și un copil trebuie să strige. Fiecare. Singur. Zi. Acest post este un pointer nesupravegheat pe care nu-l fac nimic rău dacă copiii mei trebuie să-și ia-o pe Ya-Yas. Încă. [Legate: Notați cele mai bune îndrumări înainte de ao uita. trimiteți-l la adresa dvs.

5 mantre pentru vizitele bunice supraviețuitoare. Acest post de ajutor Hecka a mers pe blogul Evenflo. M-am referit în mod activ la această listă de sugestii în timp ce în mijlocul vizitelor bunice provocatoare. Da, am probleme să renunț și să încurajez legătura intergenerațională. Deci, mă dai în judecată. Om.

Activitatea # 277 Alăturați-vă unui muzeu cu un prieten. Îmi place acest hack-ul părinte pentru părinți de ședere la domiciliu și prietenii lor pentru a economisi bani și au mult mai distractiv. Nu pot să cred că nu mă gândesc la asta. Sclipitor.

Două note de dragoste pentru mine. Voi fi pentru tine (cel în care și-a rupt piciorul și eram un erou de piggyback) și 6 lucruri pe care le-am învățat de la Heather (cel în care știu niște lucruri obscure care trece pentru lecțiile de viață).

Vorbind despre a fi un wahm. Un interviu acordat Kristen Chase despre menținerea limitelor într-o lume limită-mai puțin-24/7, printre alte subiecte fierbinți, cum ar fi tortul ei și mâncându-l.

Absolind începătorii noștri? A fi sau a nu fi? Whitney explorează întrebarea fără răspuns a modului și dacă să-i lovească pe cei mai mari băieți tineri de pe acest site. Comentariile sunt amestecate cu siguranță.

Mențiune onorabilă Menționează la Cifty Cleverness: Tricou de suveniruri pentru 6 steaguri și o mare recenzie: Leggings pe care femeile post-parum vor dori să le facă.

Vă mulțumim că ați avut copii în jurul valorii de același timp ca mine și fiind un partener minunat de scriere! Ce aventură neașteptată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *