Sănătate spirituală: idei pentru selectarea unei instituții de vacanță Sfânta Sfânta

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

În vacanță Instituțiile Sfinte Bible pot fi o metodă fantastică de a lăsa copilul dvs. să aibă experiențe distractive în timp ce descoperi despre credința lor creștină în timpul verii. Acesta poate fi, de asemenea, o metodă pentru părinți să aibă o pauză de câteva ore în timpul zilei! În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți o serie de opțiuni, așa că chiar aici sunt câteva lucruri de gândit înainte de a vă indica.

1) Care este taxa? O mulțime de săptămâni VBS sunt suportate de donație, în timp ce alții au o cheltuială care poate include o cămașă de tee sau un CD de muzică. În mod normal, bisericile încearcă să-și păstreze costurile la minimum, precum și dacă doriți ca copilul dvs. să meargă totuși să nu-l forțeze, să întrebe – o mulțime de biserici sunt gata să ia acuzația pentru familiile cu venituri mici.

2) Care este programul? Unele biserici merg toată ziua, unele au opțiuni de seară, oricât de multe sunt pentru câteva ore dimineața. Dacă nu puteți obține copilul dvs. la VBS în timpul zilei, inspectați-vă cu alte biserici pentru orele de seară.

3) Care este subiectul? Există o serie de editori majori care sunt utilizați de biserici ale tuturor denominărilor. Dacă selectați pentru a trimite copilul dvs. la mai multe sesiuni VBS, este posibil să doriți să descoperiți cele care au teme diferite, astfel încât copilul dvs. să nu audă exact aceleași lecții exacte. În general, săptămânile VBS nu sunt grele pe specificul doctrinarilor, astfel încât, în cea mai mare parte, vă puteți simți confortabil să vă trimiteți copilul la alte săptămâni VBS. Când am crescut, am mers la un număr de săptămâni VBS în fiecare an: deținute de două denominații luterane diferite, precum și de o biserică non-denominațională.

4) Care este raportul profesor-helper: copil? Doriți să existe suficientă supraveghere parentală pentru siguranță, precum și pentru a vă asigura că instructorul nu trebuie să-și petreacă atât de mult timp pe mulțime să gestioneze că nu există timp pentru mesaj.

Legate de chiropractic, precum și probleme de proteine ​​la bebeluși

Dacă doriți să obțineți notificări despre sfaturile sănătoase, știrile de sănătate și wellness, părinți, precum și postări, vă rugăm să vă abonați prin e-mail, precum și să ne conformați cu Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, precum și Twitter.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru. preocupări sau comentarii? Contactează-ne

Link la acest post: Sănătate spirituală: idei pentru selectarea a Școala de vacanță Sfântă Biblie

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *