Sarcina Idei de îngrijire a pielii

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Ca orice tip de așteptare doamnă știe, atunci când vă așteptați la un copil, pielea dvs. poate trece printr-o serie de schimbări. Datorită nivelurilor de hormoni în continuă schimbare, acestea pot face deseori pielea să se comporte în moduri destul de diferite. Este necesar să aveți grijă de pielea dvs. în această perioadă pentru ao păstra în stare sănătoasă, precum și acest lucru poate include unele modificări ale rutinei dvs. normale de îngrijire a pielii. Cu toate acestea, luând pași pentru a calma, tonul, precum și hidratul nu numai că pot furniza o piele de argint un impuls foarte necesar, poate să-l iei, de asemenea, cu viața, precum și o strălucire, oferindu-vă chiar mult mai mult o strălucire sănătoasă. Deci, luați în considerare și respectați sfaturile noastre de vârf.

În primul rând, unul dintre lucrurile cruciale de a ține minte este hidratarea. Toți înțelegem că hidratarea este mare, totuși cerința pielii pentru hidratare devine chiar mai importantă în timpul sarcinii. Umirația poate ajuta la oprirea sau diminuarea marcajelor de întindere, precum și a celei mai bune în timpul sarcinii. doar un hidratant de masaj în abdomen (și în alte zone) după scăldat, precum și ori de câte ori pielea se simte puțin uscată. Hidratarea poate fi, de asemenea, liniștitoare pentru picioarele uzate, precum și picioarele.

În timp ce este posibil să nu credeți despre securitatea soarelui când hidratează, de obicei, dacă vă așteptați acum este momentul să faceți acest lucru. Este sugerat să utilizați un hidratant cu un aspect de securitate solară (SPF) de cel puțin SPF15. Inspectați-vă să vedeți dacă vă protejează pielea împotriva atât a razelor UVA, cât și a razelor UVB. Sun Security este un concept minunat din două motive. În primul rând, precum și o mulțime de lucruri evident, nu vrei să te îmbolnăvești. În acest cont, poate doriți o securitate mai mare decât SPF15. În al doilea rând, protecția solară poate ajuta la oprirea acneelor ​​cu privire la tranzacția declanșată de niveluri hormonale mai mari. Deci, utilizarea protectorului de protecție solară este sugerată chiar și atunci când este plictisitor, precum și plouă afară.

Pielea nu se comportă întotdeauna după cum vă puteți aștepta, precum și o mulțime de așteptări de femei descoperă că pielea lor devine într-adevăr mult mai gras, precum și predispuși la acnee decât în ​​mod normal. Acest lucru are o tendință de a fi deosebit de adevărat pentru primul trimestru. O serie de remedii topice pot fi practice aici, totuși, inspectați întotdeauna cu un farmacist înainte de a le utiliza dacă nu sunteți sigur că sunt în siguranță. Acidul glicolic, precum și acidul hidroxil alfa sunt utilizate de unele femei, totuși retinoizii, în special reinoidele orale, nu sunt recomandate în mod normal.

Legate de 3 metode simple pentru a scăpa de mama pooch

Nu reușiți să vă amintiți să vă curățați afacerea cu regularitate, utilizând o lumină ușoară, fără uleiuri. Utilizând înțelegerea ideală cu Maskcanul să fie o experiență liniștitoare atât pentru dvs., cât și pentru pielea dvs., precum și este un concept minunat pentru a vă bucura de mult timp pentru a lovi înapoi fiecare acum și atunci. Țineți minte să inspectați dacă tratamentele sunt adecvate pentru utilizarea în timpul sarcinii, precum și dacă verificați un club de sănătate, adresați întotdeauna consultanța terapeutului.

Desigur, doar din moment ce vă așteptați nu indică faptul că veți opri utilizarea machiajului, precum și nu există niciun motiv pentru care doriți să faceți acest lucru. Pe de altă parte, sarcina nu poate fi momentul pentru a începe să utilizați mult mai multe produse cosmetice decât în ​​mod normal. Stick cu o tehnică naturală care completează pielea strălucitoare, hidratată, precum și nu veți merge prost. Câteva fundamente sunt esențiale aici. Fundația este minunată pentru netezirea tonului pielii, precum și o fundație cu un concealer adăugat este cel mai bine pentru acoperirea oricărui tip de acnee sau cercuri întunecate sub ochi. Nu există nici o cerință de a merge în oraș cu Blusher, cu toate acestea dacă doriți să adăugați o culoare investească într-un tub sau creion de ajutor multifuncțional, care poate fi utilizat pe ambele obraji, precum și pe buze. Rujurile hidratante cu protecție solară adăugată vor ajuta buzele uscate sau crăpate. Adăugați o rimel de biți, precum și sunteți pregătiți să mergeți.

Link la acest post: Sarcina Skincare Sfaturi

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

AcțiuneTweet.

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *