Mommy Mommy Confessions

ai observat că cel de -al doilea Halloween a fost peste Holiday Mayhem era deja în curs? Adică are sens, deoarece Ziua Recunoștinței este cât mai devreme poate fi. Și, bine, când s -a terminat, este deja Crăciunul. „Black Friday” începe chiar joi. Serios.

Deși aș dori să împărtășesc ideile mele despre păstrarea tuturor, acest lucru nu se întâmplă anul acesta. Având în vedere că Whitney a mărturisit că nu dorește să -i ia pe tinerii săi haine speciale de vacanță, am crezut că vă voi spune câteva dintre marile mele mărturisiri de Crăciun suficiente.

Întotdeauna nu reușesc să -mi amintesc exact cum facem Moș Crăciun de la un an la altul. Înveliți lucrurile? Oferă doar un lucru? El primește singurul lucru pe care părinții nu l -ar da niciodată? Da, asta pare bine.

Acum îmi amintesc, Moș Crăciun nu înfășoară fantezie. El folosește hârtie maro obișnuită, care vine ca umplutură de protecție de la cumpărăturile noastre de vacanță pe internet. Salvăm orice tip de hârtie destul de mare pentru noi, deoarece ar trebui să avem creditul. Sau ceva.

Îmi cod cod copiii. Da, fac asta cu șosete, însă, de asemenea, ambalarea hârtiei. Prin urmare, nu trebuie să etichetez pachetele pentru a înțelege pentru cine sunt, precum și tinerii mei nu pot agita cadourile din timp.

Casele de turtă sunt adorabile, cu toate acestea mă înșală cu adevărat să le dezvolt. Cred că sunt la fel de bine pentru acest tip de distracție. Anul trecut, i -am rugat pe babysitter să o facă cu fiii mei. Câștigă câștig. Cu toate acestea, îmi place să -l zdrobesc, precum și să mănânc satul.

Sunt un fraier pentru a se potrivi cu jammii de vacanță. Mi -au plăcut cele mai costisitoare gemuri în trecut, precum și le -am obținut pentru anul următor pe 26 decembrie. Având în vedere că nu am reușit să -mi amintesc să fac acest an, am primit niște vacanțe la prețuri accesibile de la Old Navy, precum și am numit -o Destul de mare.

Bebelușii pot evita Crăciunul. Telefonul îmi sună un scrooge, cu toate că nou -născuții mei se descurcă mult mai bine atunci când se aprind cu haosul. Mănâncă mai puțină hârtie de ambalare, precum și panglică, de asemenea, această metodă. De fapt, cu toată venirea bucuroasă a cadourilor gospodărești, nici măcar nu primesc copilul.

Gătesc sau coace doar ceea ce îmi place. Sunt mai degrabă material pentru a obține mese de Ziua Recunoștinței sau de Crăciun din Whole Foods, precum și doar gătesc umplutura sau plăcinta minunată de cartofi pentru a mă face fericit. Fiii mei pot mânca o grămadă sau de fapt nimic, de ce să mă anargă să gătesc pentru ei?

Îmi plac decorațiunile altor oameni. Îmi place un brad de Crăciun scânteie, precum și am pus unul indiferent de interesul altor membri ai gospodăriei, însă în ultimii ani, am ajuns să fiu chiar mult mai extatic pentru a merge în jurul caselor altor oameni, precum străzile înfrumusețate din Alameda. Este cu atât mai puțin efort. precum și electricitate!

Îmi pun propriul stoc. Nu exclusiv, cu toate acestea, am ajuns să accept că cealaltă jumătate a mea este mult mai puțin stresată dacă nu trebuie să se afle cu trinketuri pentru mine. M -am înțeles să obțin alte asigurări pentru a -mi pune sub copac, însă asta a fost penibil.

Fotografiile durează permanent, așa că le forțez. Nu -mi pasă dacă se simt festivi, copiii mei vor fi supuși multor opțiuni de imagine necesare. Le voi stiva pe toate pe scaunul galben, precum și să prind fotografiile până când sunt drăguțe. De asemenea, voi încerca să obțin o imagine a tinerilor care îndreaptă spre ciorapi. precum și cel puțin unul dintre mine.

Whitney mi -a spus că a tăiat cărțile de vacanță de anul trecut – înțelegeți partea care afirmă vacanțe încântate sau este sezonul – precum și utilizează resturile de carduri ca etichete cadou. Fată creativă.

Sperăm că adevăratele mele mărturisiri vă oferă autorizația de a fi părintele complet imperfect pe care sunteți în acest sezon de sărbători. Aș dori să aud orice tip de trucuri ale tale în comentarii !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *