Protejați -vă pielea de razele dăunătoare ale soarelui tot anul

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Chiar și în lunile rece de iarnă, razele soarelui pot provoca leziuni ale pielii și pot duce la cancer de piele, astfel încât este esențial să vă protejați pe tot parcursul anului.

Soarele produce două tipuri de raze dăunătoare; Raze UVA și raze UVB. Razele UVA pot trece prin obiecte precum Windows și chiar îmbrăcămintea ta. Prea multă expunere la razele UVA vă poate deteriora stratul superior al pielii și chiar să vă atingă dermul. Dermul este un strat gros de piele care este dezvoltat pentru a ține umiditatea și pentru a menține pielea flexibilă. Dacă dermul este deteriorat de razele UVA, acesta poate provoca riduri și piele înfiorătoare.

Al doilea tip de raze dăunătoare produse de soare sunt razele UVB. Arsurile solare și cancerul de piele sunt cauzate de razele UVB. Aceste raze sunt mai puternice în lunile de vară, deși puteți obține în continuare arsuri solare dacă sunteți afară fără protecție în lunile sezonului de iarnă. SPF sau factorul de protecție solară, pe protecția solară indică câtă protecție veți primi doar de la razele UVB. Acesta este motivul pentru care este esențial să alegeți o protecție solară care afirmă că vă va proteja atât de razele UVB cât și de UVA.

Petrecerea prea mult timp afară la soare, fără a folosi protecție solară poate duce la deteriorarea permanentă a pielii, inclusiv la cancerul de piele. Pielea ta poate arăta, de asemenea, veche și încrețită dacă este deteriorată de soare. Asigurați -vă că aplicați protecție solară sau loțiune cu o protecție SPF înainte de a petrece timp afară, indiferent de sezon. De asemenea, ar trebui să vă aplicați protecția solară la fiecare 15-20 de minute de expunere la soare.

Înrudite 6 motive pentru care trebuie să aspirați în mod regulat

Eucerina și revista Healthy Mothers doresc să ai o piele sănătoasă frumoasă. Folosirea loțiunii de protecție de zi cu zi a eucerinei și a loțiunii de față de protecție de zi cu zi, zilnic, vă va proteja pielea de razele UVA și UVB dăunătoare. Aceste loțiuni sunt dovedite din punct de vedere clinic pentru a vă hidrata și proteja pielea de expunerea de zi cu zi. Parfumuri complet gratuite și non-grase de protecție de zi cu zi corpul și loțiunile de față sunt sigure de utilizat chiar și pe pielea cea mai sensibilă.

Cititorii revistei Healthy Mothers sunt încurajați să viziteze eucerina pe Facebook pentru a afla cum să obții un eșantion complet gratuit al loțiunii lor de protecție de zi cu zi. De asemenea, puteți achiziționa o sticlă la farmacia locală sau la magazinul de reduceri

*Dezvăluire: am primit o sticlă de loțiune de protecție de zi cu zi de cotidian și loțiune de față de protecție de zi cu zi în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt exacte și 100% ale mele.

Link către această postare: Protejați-vă pielea de Razele dăunătoare ale soarelui tot anul

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *