Decizia regelui v burwell asupra subvențiilor Obamacare se așteaptă în curând

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Imagine de curtoazie a www.rand.org

Curtea Ultimată este de așteptat să-și elibereze hotărârea în cauză, regele v burwell orice tip de zi în această săptămână. Situația situației Legalitatea subvențiilor Legii privind îngrijirea economică care sunt oferite ca scoruri de credit fiscale în 34 de ani precizează că în prezent nu funcționează în prezent propriile piețe de acoperire de asigurare, precum și în schimb depind de piața federală. Ce indică acest lucru pentru americanii normali?

Situația depinde de patru cuvinte cruciale, “stabilite de stat”. Aceste cuvinte sunt incluse într-un aranjament al legislației care descrie exact modul în care subvențiile premium sunt calculate pentru planurile calificate de sănătate și wellness. Reclamanții au susținut că specifică utilizarea schimbului federal nu utilizează un schimb “stabilit de stat”, precum și, în consecință, serviciul de profituri interioare a încălcat legislația prin utilizarea scorurilor de credit fiscale la indivizi în astfel de state. În cazul în care reclamanții câștigă, asigurătorii de sănătate și wellness își vor pierde scorurile de credit fiscale, care le-au permis să ofere prime scăzute beneficiarilor Obamacare. Aproximativ 7 milioane de americani asigurați în cele 34 de state care participă la schimbul federal vor fi neașteptat necesare pentru a plăti primele complete pentru planurile lor. Acest lucru va determina o mulțime de a scădea complet din Obamacare.

Congresul trebuie să acționeze rapid, precum și să vină cu un plan de înlocuire în cazul în care politicile finale ale instanțelor în favoarea reclamanților din regele v. Burwell. Până în prezent, nici un alternativ nu a fost anunțat. Am câteva sugestii.

Legea privind îngrijirea economică este o lege slabă. Trebuie abrogat, precum și înlocuit. Piața de acoperire a sănătății și a asigurărilor de sănătate trebuie deschisă în Specificați liniile, precum și să ofere multe opțiuni pentru pacient. În loc să utilizeze un sistem plătitor unic, asigurătorii personali trebuie să plătească pentru costurile de îngrijire a sănătății și a sănătății. Deschiderea asigurărilor de sănătate și de asigurări de sănătate în sus pe piața completă va produce concurență, precum și reducerea la minimum a costurilor pentru pacienți. De asemenea, o mulțime de oameni își dau în judecată medicii, care declanșează, de asemenea, o creștere a asigurărilor de sănătate și de sănătate. Această problemă legată de legislație medicală trebuie să fie reformată.

Legate de comparând canalele rădăcinilor la alternative

Vreau să aud un plan aprofundat de la liderii de la Congres, precum și de candidații prezidențiali din 2016, cu privire la modul în care intenționează să reformeze Obamacare, precum și ceea ce vor face în cazul în care politicile ultime a instanțelor pe care subvențiile sunt ilegale. Ce apare în continuare?

Dacă doriți să obțineți notificări despre sfaturile sănătoase, știrile de sănătate și wellness, părinți, precum și postări, vă rugăm să vă abonați prin e-mail, precum și să ne conformați cu Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, precum și Twitter. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru. Alăturați-vă rețelei noastre sociale

Link la acest post: Regele v Burwell Decizie privind subvențiile de la Obamacare așteptat în curând

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *