Mamă, exact cum ajungem la cer?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Dacă sunteți mămică creștină ca mine, este posibil ca copiii dvs. să vă fi pus deja această întrebare. Răspunsul nu este unul de bază care poate fi discutat la cină. Cindy Pertzborn, o mamă creștină din trei provizii, o opțiune prietenoasă pentru copii pentru a răspunde la întrebări grele ca aceasta în cartea noilor ei copii, „Cum ajungem la cer?”

Când copilul ei Brandon avea cinci ani, el a întrebat: „Mamă, exact cum ajungem la cer?” În primul rând, ea i -a oferit mici informații despre acest subiect, cu toate acestea, cu mult mai multe, a răspuns cu mult mai multe întrebări pe care le -a pus micul copil. După ce discuția cu copilul ei Pertzborn a devenit influențată de Dumnezeu pentru a ajuta părinții să răspundă exact aceeași întrebare.

În poveste, „Cum ajungem la cer”, Pertzborn spune o poveste despre Shane, în vârstă de zece ani, precum și sora sa mai mică, Jaiden. Cei doi copii se joacă împreună, precum și se confruntă cu aproape orice fac. După ce a descoperit că un coechipier din echipa de baseball a lui Shane a avut un unchi care a murit, Shane își întreabă mami despre cer.

De -a lungul cărții, mămica, precum și tati, descriu copiilor lor exact cum a murit Isus pe cruce pentru păcatele noastre, precum și pentru a fi nevoie să recunoaștem că am păcătuit, cereți iertare, credeți că Isus este copilul lui Dumnezeu, precum și selectat să depindă la fel de bine ca și Dumnezeu să cumpere pentru a ajunge la cer.

Pertzborn folosește ilustrații colorate (ilustrate de Stephen Adams), precum și citate din Biblia sfântă din poveste. Copiii mei s -au bucurat în această carte, precum și sunt sigur că și a ta. „Cum ajungem la cer?” este o poveste grozavă care trebuie să fie în biblioteca fiecărei familii creștine.

A legat miracolul care se schimbă în viață al Crăciunului pentru mame

Puteți achiziționa „Cum ajungem la cer” pe Amazon.com sau la librăria regională.

*Dezvăluire: Am primit o copie a cărții, „Cum ajungem la cer” de Cindy Pertzborn în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger agitată, editor, scriitor independent, pe comerciantul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este în prezent clasată pe cel mai bun blog pentru sănătate și wellness pentru mami, precum și caracteristici o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri de mami. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua socială Healthy Mommies pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Link către această postare: mamă, exact cum ajungem la cer? < /a>

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *