Supraviețuitor alăptarea ca un rookie nu atât de mult

în acest weekend, voi fi plecat două zile complete în timpul multor ore de veghe ale lui Scarlett. Am sperat cu adevărat să nu pompez în această perioadă, crezând că „pomparea este pentru persoanele cu nou -născuți”, cu toate acestea Heather a făcut -o să înlăture că nu vrea să mă bazez pe ea la 16:00, în mijlocul unei fantastice discuții despre bloggity Blogher , spunând: „Dacă nu plec acum, mă voi scurge, contracta mastita, precum și mă transform într -un monstru hormon furios.” Deci, presupun că voi aduce o pompă.

Totuși, mă simt un pic îmbrățișat în acest sens-cum ar fi cine trebuie să se grăbească pentru a-și alătura copilul lor de un an? Sunt un fraier? Sau poate un erou?

Oricum, să luăm un moment pentru a oferi trei urale pentru mine, precum și succesul meu de a alăpta ambii tineri până la primele lor zile de naștere, precum și dincolo. Exact cât de Scarlett, precum și de această legătură, este un secret pentru mine (chiar dacă nu sunt un rookie!). Se pare că nu se reduce, precum și femeia nu are nicio dobândă în a bea lapte dintr -o sticlă sau o cană. Îi place să utilizeze acele lucruri – pentru apă – cu toate acestea nu îi place gustul laptelui. Rămâneţi aproape. Acest lucru se va rezolva cu siguranță înainte de începerea grădiniței.

Vreau să motivez orice persoană care citește, care se află în primele săptămâni grele de asistență medicală sau care se așteaptă, precum și presupun că vor alăpta, pentru a verifica mai multe. a verificat totul. Presupun că va fi dificil. Descoperiți amicii care au făcut -o. Accesați un grup de asistență sau o clasă. Alte concepte ale lecturii profesionale ale mămicilor sunt binevenite!

Și voi identifica această publicație „Green”, pentru că, într-adevăr, nu alăptează la fel de ecologic pe cât o primește? Nu sunt necesare aparate! Nu risipește apa! Nu produce gunoi!

Cel mai mult noroc pentru tine noi mame. Mă înrădăcinez pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *