Dezvoltarea rutinelor de lectură la împărtășirea copiilor

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Console de jocuri, internet, texting-cu atât de multe opțiuni de distragere care înconjoară viața copiilor în zilele noastre, este obișnuit să observi cărți cu stivuiri îngrijite cu grămezi de praf, deoarece copiii nu pot fi deranjați cu cărți în timpul lor gratuit, parțial din cauza lipsei de lipsă de lipsă de lipsă Timp suficient și în mare parte din cauza lipsei de interes în lectură.

Copiii care se micșorează de a citi au fost una dintre cele mai mari temeri ale mele de atunci, când copilul meu avea doar 3 ani. Un cititor avid care sunt, a avea șanse în această problemă a fost riscul pe care nu mi -l puteam permite.

Citirea creează copii mai deștepți și compromisul acestui aspect al personalității copilului meu ar fi fost un lucru foarte greu pentru mine să fac pace.

Știind acest lucru, am încercat ideile date mai jos pe care le puteți efectua pentru a bate orice posibilitate minoră ca copilul dvs. să se transforme într-un non-cititor:

Faceți o sală de lectură separată – păstrați această cameră pentru a fi oarecum izolată de restul camerelor acasă, dacă este posibil. O zonă pașnică și un decor confortabil l -au încurajat pe Ron să exploreze cărțile fără prea multe pietre. Deși a început cu 15-20 de minute de ședere în cameră, durata lui începe să crească odată cu timpul. A trebuit doar să mă asigur inițial că va intra în cameră câteva minute în fiecare zi.

Citiți cu voce tare din anii fragede – sesiunile zilnice de povestire pot fi foarte atrăgătoare pentru copii, mai ales dacă încercați să faceți viu întreaga experiență schimbându -vă tonurile și expresiile în funcție de situații adecvate pe măsură ce povestea continuă.

Îmi amintesc că am comandat unul dintre costumele de poveste sau de basm de la Wizard of Oz și să mă îmbrac ca vrăjitoarele răi în timpul unei sesiuni de poveste, când prietenii lui Ron au venit pentru un somn de ziua lui. Copiii adoră astfel de lucruri și le face mult mai curioase despre poveste. Este posibil să nu o faceți în fiecare zi, desigur. Dar puteți folosi întotdeauna o ocazie specială.

Cumpărați cărți împreună – nu este nevoie să vă faceți față faptului că copilul dvs. alege o carte prea ușoară pentru vârsta lor. Nu interferați cu alegerea lor. Lasă -l să citească cărți de care se bucură. Dezvoltarea plăcerii lor pentru lectură trebuie să fie obiectivul dvs. principal aici.

Puteți să le sugerați să încerce prima carte a oricărei serii de literatură populară pentru copii. Ron a pornit cu Harry Potter și este încă nebun pentru asta până în prezent. Începând cu o serie, îi va ține agățați și îi va motiva să aleagă secvelele singure.

Înrudit Ce este abuzul asupra copiilor?

De Brenda Lyttle pentru Revista Healthy Mommies

Brenda Lyttle este o scriitoare independentă și o mămică care lucrează acasă, care adoră să încerce noi modalități de a îmbunătăți abilitățile copilului ei de 12 ani și îl ține ocupat în activități distractive, dar productive toată ziua. Lyttle adoră să facă diferite costume de supererohalloween pentru copilul ei în fiecare an. Ea comandă o autoritate în scris despre părinți, produse de apel 2012, viață sănătoasă și alte subiecte conexe.

Această postare a fost apreciată pentru prima dată în revista Healthy Mommies pe 16 mai 2012

Link către această postare: Dezvoltarea rutinelor de lectură la copii

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *