Produsul ciudat I Love: The Bjorn Cape

I presupun că se numește din punct de vedere tehnic coperta babybjorn pentru furnizorul pentru sugari, precum și nu o peler pe care l -am întâlnit în timp ce mi -am atins copilul în transportatorul său:

NAP = în valoare de greutate în aur. Sunt la Studio Grow sau Clasa de muzică cu cea uriașă, precum și cea mai mare nevoie de disperare. Schimbați pruncul în fața interioară, pop pe pelerină, jiggle, precum și așteptați la somn pentru a ajunge. Capul este remarcabil pentru blocarea distragerilor. S -a ocupat de Scarlett, precum și de Milo în câteva minute.

Zile insorite. Pentru moderat în stil Berkeley, cu toate că Sunny Summers, Cape a oferit securitatea solară ideală pe brațele albe orbitoare, precum și picioarele, precum și un cap de buzunar. Poate fi la fel de cald pentru vremea autentică de vară, cu toate acestea a fost fabulos aici.

Vremea mai rece sau cu vânt. Acest gadget de protecție caldă este făcut pentru a menține un lucru cald, fără a se înfrunta cu alte straturi voluminoase. Cred că este cel mai probabil un scop adevărat.

Nu aș fi solicitat acest lucru și nici nu aș fi crezut despre asta dacă nu ar fi fost un cadou neprevăzut de la vechiul meu iubit de juniori, Niklas. Ulterior am cumpărat unul din registru pentru SIL -ul meu.

Vă sugerez cu atenție acest doohickie dacă sunteți o gospodărie Bjorn, precum și așteptați copilul #2 sau dacă sunteți online, fie într -un climat ușor, însorit sau rece pentru primele șase luni ale copilului dvs. Bună Bay Area, acest lucru vă implică (anul)!

Vedeți -mă în acțiune: Locații pentru a lua împreună un copil, precum și un copil mic.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *