Sunt descoperite substanțele chimice în produsele de zi cu zi fără riscuri pentru familia dvs.?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cu toții vrem să ne asigurăm că cei care le plac sunt fericiți, precum și cel mai mult să rămână sănătoși. Mentor copiii dvs. pentru a face opțiuni înțelepte despre ceea ce mănâncă, precum și motivarea activității fizice este doar începutul de a trăi un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, ați înțeles că mai mult de 80.000 de substanțe chimice periculoase sunt descoperite în produsele de zi cu zi pe piață astăzi? Aceste toxine nu au fost testate în mod adecvat, precum și sunt utilizate de milioane de americani. Înțelegi ce este în noul tău covor, jucăriile copilului sau sticla copilului tău? Aceste produse nu sunt oferite cu etichete componente, cu toate acestea, poate ar trebui.

Prima încercare a guvernului SUA de a înțelege această problemă a fost cu Congresul care trece Legea privind gestionarea substanțelor toxice (TSCA) în 1976. Noua legislație trebuia să aibă nevoie de afaceri pentru a stabili informații de securitate pentru nenumăratele substanțe chimice pe care le intrăm în contact cu o bază de zi cu zi, precum și pentru a oferi guvernului puterea de a controla cele periculoase. Chiar și după ce legislația a adoptat 62.000 de substanțe chimice utilizate la acea vreme a rămas pe piață fără testare. EPA a avut nevoie doar de testare pe câteva sute dintre aceste toxine, precum și astăzi, peste 20.000 de substanțe chimice noi au fost introduse o mare parte din ele fără informații despre exact modul în care acestea ne -ar putea afecta sănătatea.

Puteți descoperi aceste substanțe chimice în diferite locații din toată casa dvs., inclusiv:

Pardoseală

Ferestre

Parfumuri

Garnituri de mâncare

Vase de gătit antiaderent

Țesături rezistente la pete

Covoare

Cutii de pizza

Recipiente de fast -food

Vopsele

și trotuar de la parcare auto, oferte excelente, precum și șosele

A legat cel mai bun dintre mamele sănătoase- reflecție de weekend februarie deja

Phthalates as well as bisphenol A (BPA), Perfluorinated compounds (PFCs), Trichloroethylene (TCE) as well as toluene, as well as Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) discovered in the products listed above can lead to health and wellness associated illnesses like, Cancer, infertilitate, Alzheimer, Parkinson’s, precum și cataracte. Cred că ar trebui să se facă un studiu suplimentar de cercetare pe aceste substanțe chimice, precum și produse pentru a descoperi dacă declanșează cu adevărat impulsul bolilor specifice.

În ultimele trei decenii a avut loc un impuls în cancerul creierului copiilor, precum și leucemia cu 40% în SUA. Sunt sceptic cu privire la faptul dacă impulsul în cancerul de tineret este asociat direct cu produsele pe care le utilizăm în fiecare zi.

De asemenea, cancerul de sân s -a dublat în 30 de ani. Cel mai mare impuls din SUA este printre femeile mai tinere care nu sunt în pericol ridicat pentru boală. Este de asemenea legat de acest lucru? Cred că trebuie să se facă mai multe studii de cercetare înainte de a ajunge la concluzii.

Deși, mulți oameni cred că aceste substanțe chimice sunt asociate direct cu impulsul problemelor de sănătate și sănătate din SUA. Raportul Grupului de cancer al ultimului președinte a specificat că expunerea la substanțele chimice toxice este considerabilă, precum și în mod grosolan sub factor de pericol recunoscut pentru cancer. Ei au sugerat ca guvernul să ia măsuri instantanee pentru a inversa tendința. Grupul a decis că Congresul ar trebui să reformeze Legea privind gestionarea substanțelor toxice. Ei cred că EPA din SUA ar trebui să controleze, precum și cancerigeni suspectați.

Cuvântul cheie chiar aici, în punctul meu de vedere este „suspectat”. Dacă nu suntem siguri dacă câteva dintre aceste substanțe chimice declanșează boli precum cancerul decât guvernul ar trebui să ajute la furnizarea finanțării oamenilor de știință, precum și a cercetătorilor pentru a efectua studii asupra acestor substanțe chimice suspectate. În ceea ce privește toți copiii, precum și femeile care au experimentat cu sondajele de cancer pot fi realizate pentru a descoperi mai multe despre produsele pe care le -au folosit aceste persoane în fiecare zi. Mai sunt încă de învățat.

Lucrați înrudite metoda dvs. la fel de mult ca rezoluțiile de Anul Nou

Din nou, sunt descoperite dovezi care leagă aceste substanțe chimice de pericolele pentru sănătate și wellness Cred că americanii ar trebui să fie informați pentru a se asigura că pot lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la achizițiile pe care le fac. Regulamentul guvernamental nu este răspunsul, ci doar cu educația putem lua decizii înțelepte pentru familia noastră.

America este o republică. Puterea este în mâinile poporului nostru, nu a guvernului federal. more regulation will hurt economic growth as well as take away our rights as ACetățenii mericani să participe la o piață liberă. Fratele uriașe poate crede că nu suntem inteligenți, dar nu sunt de acord. Cu toate acestea, guvernul ar trebui să informeze societatea cu anunțurile serviciilor publice atunci când se stabilește o legătură între aceste substanțe chimice, precum și creșterea impactului asupra sănătății și sănătății. De asemenea, cred că mai multe afaceri ar trebui să listeze componentele descoperite pe produsele lor de pe piață astăzi. Cu toate acestea, guvernul nu ar trebui să intre.

Credeți că substanțele chimice toxice sunt de vină pentru impulsul cancerului, precum și pentru alte boli din SUA astăzi? Credeți că guvernul federal ar trebui să revizuiască Actul de gestionare a substanțelor toxice, precum și substanțele chimice de control descoperite în produsele de zi cu zi? Sau credeți că, cu educația, ca cetățeni americani, ne putem lua propriile decizii cu privire la ceea ce ne supunem gospodăriile noastre, precum și la ceea ce achiziționăm? Dacă credeți că guvernul trebuie să vă intensifice, vă puteți exprima îngrijorarea prin semnarea petiției pentru a vă motiva agenții să co-sponsorizeze Legea privind substanțele chimice fără riscuri din 2011.

*Vă rugăm să rețineți: acesta este un editorial, precum și poate sau nu să arate opiniile tuturor scriitorilor chiar aici, în revista Healthy Moms.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness de top pentru mame, precum și prezintă o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

A legat exact cum are impact reactivitatea alimentară netratată întregul corp

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare a mamelor sănătoase pe NING, se ocupă de sănătatea și sănătatea naturală a mamei, precum și magazinul de wellness, precum și este pe Consiliul de consultanță al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America.

Link către această postare: sunt substanțe chimice descoperite În produsele de zi cu zi fără riscuri pentru familia dvs.?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *