Out-manevering the Master of Bedtime Stalling

în această seară am cântat tonul căpitanului pentru Sawyer la culcare. Oh, nu o înțelegi? De când am făcut -o. La fel ca aseară, a fost tonul de stil de la Stop That Ball.

Sawyer, în vârstă de doi ani, precum și o jumătate, a ajuns să fie un maestru de a mă opri la culcare. pătuț în timp ce este încă treaz (făcut la fel de bine și făcut). Aceste zile s -au terminat în favoarea unui șir de tactici de diversificare proaspete, precum și scăparea mea agilă. Împreună am țesut o rutină de noapte, precum și tot mai lungă.

Încercat Stall: Sawyer sare în sus pentru o îmbrățișare după ce l -am așezat, precum și să -l păcălească pe spate cu cântând.
Contra-mișcarea mea: â uh, acum mă îmbrățișez foarte întâi, precum și transform orice tip de solicitări de îmbrățișare suplimentară într-o mână de mână.

Încercat Stall: El stă la fel de mult ca să mă împingă pe ușă, o manevră împrumutată de la ritualul nostru de adio de zi.
Contra-mișcarea mea: Activez împingeri dintr-o setare de așezare cu barele de pătuț (uneori cu latura, precum și cu barele deasupra/de sus).

Tentat Stall: – În loc să solicite un lullaby în repertoriul meu cuprinzător, el cere o melodie creată asociată cărții pe care tocmai am completat -o sau altceva în mintea lui, cum ar fi ninjas sau tăiței.
Contra-mișcarea mea: Da, o am aripă. Compun melodii noi aproape în fiecare seară. Cerință Asistare la acest lucru? Alegeți o melodie pe care o înțelegeți deja, precum și optați pentru asta. Repetarea cuvintelor este în regulă.

Încercat Stall: â mult mai mult ton Pleeeeeeease.
Contra-mișcarea mea: Sigur, o voi cânta în timp ce ies afară. Pa acum.

În timp ce îmi propun să ne menținem ritualul de culcare previzibil, precum și în continuă calm, îmi înăbușesc un râs în fiecare seară, în timp ce încearcă ceva nou, precum și produc un bloc nou. În Best Now, am verificat 1-2 cărți, cântăm o melodie machiaj, îmbrățișare, cântă o melodie încă alcătuită, Kiss with Bars, Capture Hands, el mă împinge cu barurile, precum și eu cânt unul Mai mult ton, în timp ce ies pe ușă cu un rânjet imens pe față. Este epuizant, oricât de amuzant!

Cred că aceste modificări sunt doar pentru mine. Dacă ești babysit, poți face propriul tău lucru. Iţi promit. Ce se întâmplă la tine acasă?

Înrudit: culcare la mine acasă cu 3 tineri, precum și OMG, toți împărtășesc o cameră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *