Scaun auto cu avion – Ghidul dvs. pentru cele mai bune scaune auto pentru avioane!

Călătoria cu copiii mici nu este ușoară în cele mai bune circumstanțe. Crede -mă, după 15 ani de zbor cu 5 copii, este o provocare. Dacă aveți cu adevărat noroc, zborul este neted, ați împachetat suficiente gustări, filmul în zbor nu include lucruri înfricoșătoare și ați obținut un catalog Skymall perfect pentru spion. Unul dintre numeroasele lucruri pe care le -am făcut greșit ca părinte (cu toții avem destul de mulți), unul a bătut un scaun mare mare prin terminalul aeroportului și nu avea un scaun auto de avion.

Scaun auto cu avion – Ghidul dvs. pentru cele mai bune scaune auto pentru avioane!

După ce Owen s -a împlinit în vârstă de aproximativ 8 luni, el a fost atât de darnic, încât am promis să -i cumpărăm propriul scaun dacă ar fi să zburăm vreodată cu el. Am zburat cu el și am purtat acel Britax uriaș pentru un bătrân de 13 luni, un scaun care a lovit 21 de luni, un copil încă de 2 ani și mai departe. Îmi amintesc că am încercat să visez la Maui Luau în avion doar pentru a fi trezit rapid de un mic care lovea micuțul.

Apoi, cu trei băieți (20 de luni și 42 de luni, dacă numărăm așa), trăgeam două scaune auto într -un avion. Ugh. În cele din urmă, am călătorit și am văzut un copil cu un dispozitiv incredibil. Nu a fost greu, copilul arăta confortabil și în siguranță, a trebuit să întreb care este acest dispozitiv. A fost harnașa de călătorie a avionului pentru copii Cares

Cel mai bun scaun auto pentru avioane – Sistem de reținere a aviației pentru copii Cares

Am cercetat pe deplin acest dispozitiv și este singurul dispozitiv de siguranță pentru copii FAA, așa că, în mintea mea, este singura opțiune. În călătoria familiei noastre în Hawaii, i -am dat o lovitură. Holden a purtat sistemul Strappy Cares (reținerea aviației pentru copii). Este un sistem de reținere aprobat de FDA, care se bucură în jurul scaunului înapoi și al centurii de siguranță pentru a-i oferi mai multă securitate decât o centură de siguranță obișnuită în timp ce, de asemenea:

Oferindu-ne un lucru mai puțin uriaș pe care să-l luăm la bord (încadrându-mă ușor în transportul meu)

Făcându -l mult mai greu pentru el să lovească scaunul în fața lui (picioarele prea scurte – ha ha!)

Impressând femeia din fața noastră, călătorind și cu 2 mici

În călătoriile noastre ulterioare de fond, am mers cu un pas mai departe și l-am lăsat pe Holden să încerce centura de siguranță obișnuită și să-l punem pe scaunul care aruncă scaunul în unitatea de îngrijire. Aceasta a fost și strategia noastră pentru zborul către Danemarca din San Francisco.

Ce să faci când ajungi la destinație.

Desigur, cel mai probabil veți avea nevoie de un scaun auto pentru destinație. Deci, va trebui să vă verificați scaunul auto la aeroport. (Fără griji, scaunele auto sunt gratuite!) Când îmi verific scaunele auto, îmi place să folosesc acest rucsac captusit la îndemână, conceput pentru scaune auto; Întotdeauna are un pic de spațiu suplimentar pentru a arunca o geacă sau cinci în interior și acesta este un beneficiu real, deoarece scaunul auto este considerat un articol verificat gratuit.

Dacă mai transportați scaune auto la avioane de bord, consultați rucsacul de nylon cu profil inferior pentru scaune auto: acesta este lucrul cu geantă subțire încă transformă scaunul auto Mammoth într -un rucsac, dar, de asemenea, împachetează minuscule. Obțineți acest lucru dacă trebuie să aduceți scaune auto la bord.

Cares harness kids fly safety buckle

Cum să evitați complet ambalarea unui scaun mare

**Bonus Tip** – When your kids reach booster seat age for a car seat. grab the mi-fold car seat. It is so compact and approved by the NHTSA. These two items together weigh 90% less than a standard car seat. That is definitely a lot less back pain you will be experiencing on this trip.

Olivia in her mifold car seat. It is so small you can barely see it.

There is lots more info on the CARES child Airplane travel Harness – Cares safety Restraint System – The only FAA approved child flying safety device if you check it on Amazon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *