Cum să treceți prin prima răceală a copilului

datorită produselor sănătoase ale lui Maty pentru sponsorizarea mamelor de încetare în această lună.

Oaspeții noștri de astăzi este Brandi de la Mama știe totul, mama la un schooler de calitate și un copil, văzut mai jos. Vă mulțumim că ați partajat sfaturile dvs., Brandi!

Există câteva lucruri inevitabile atunci când aveți un copil. Indiferent de ceea ce facem sau cât de greu încercăm să le prevenim, aceste lucruri se vor întâmpla. În primul rând, copilul tău va fura inima ta. În al doilea rând, merg să se potrivească. Mult. În al treilea rând, se vor îmbolnăvi.

Indiferent de cât de diligent sunteți despre a vă asigura că oamenii își spălă mâinile înainte de a-ți ține copilul, la un moment dat, veți observa un pic de congestie. Nasul lor mic va începe să alerge și vor străini de câteva ori. Chiar înainte de a verifica temperatura lor, veți ști că au prins o răceală.

Văzând copilul meu bolnav este cel mai rău sentiment din lume! Urmărindu-mă pe micul meu luptă pentru a respira când și-a îndrumat prima rece cu câteva săptămâni în urmă mi-a rupt inima. Deoarece cele mai multe răceli trebuie pur și simplu să-și ruleze cursul, am făcut tot ce puteam să-l fac confortabil.

După ce am vorbit cu medicul său, am plecat la “Mama” băiatul meu înapoi la o sănătate bună. Ceea ce urmează este sfatul meu câștigat.

Aceste sfaturi sunt realiste. Știu cum e să ai un copil. Nu avem timp să ieșim la pădure și să alegem fructe de padure speciale să abrupte într-un ceai pe care l-am făcut dintr-o frunză obscură pentru care trebuia să mergem la vânătoare.

Poți fi o mamă obișnuită ca mine și încă ajută-ți copilul să se simtă mai bine când primește prima lui rece!

Fiți pregătiți să alăptați mai des sau să oferiți mai multe snuggles.

Dacă vă îngrijiți copilul, știți că atunci când au o răceală, vor dori să mănânce mai frecvent. Ei nu sunt mai foame, totuși. Mama este mângâiată pentru ei și fiind aproape de tine, îi face să se simtă mai bine. De asemenea, lucrează în plus, dacă nu alăptați.

Puneți-le în momeli calde, moi și schimbați-le adesea.

Bebelușii sunt în mod natural fierbinte, dar când se contracturează o răceală, sunt foarte toastici. Nu lăsa să te păcălească. Încă mai vrei să-i îmbraci în pijamale cu picioarele pentru a le menține cald și confortabil. Probabil vor transpira foarte mult, deci asigurați-vă că schimbați frecvent jamii.

Utilizați opțiuni nemedicate pentru a ușura simptomele acestora.

Medicina nu este singura modalitate de a vă ajuta pe cel mic să se simtă mai bine. După ce ați vorbit cu medicul dumneavoastră, plasați o cârpă călduță (nu rece) pe frunte pentru a ușura disconfortul unei temperaturi.

De multe ori copilul are congestie și nici o febră. Porniți un umidificator pentru a adăuga o umiditate în aer pentru a face mai ușor pentru puținul tău să respire.

Aplicați un unguent ca, cum ar fi tot felul de piept natural al copilului pentru a reduce sniffles. Este suficient de blând să utilizați după cum este necesar, deoarece nu are mentol sau petrol. În schimb, folosește eucalipt, lavandă și mușețel până la confort.

Doar frecă puțin pe gâtul sau pieptul copilului tău și vor dormi mult mai bine. Am folosit-o chiar pe pieptul fiului meu când am observat un pic de congestie cu câteva zile în urmă și l -a mângâiat suficient pentru a merge în sfârșit în somn.

PRO TIP: Folosiți pieptul la picioarele copilului. Chiar merge!

Maty’s Toată pieptul natural al copilului este destinat copiilor de 3 luni și peste și este umplut cu ingrediente naturale. Ultimul lucru pe care vreau să-l fac când bebelușul meu nu se simte bine este să-l freci cu o grămadă de substanțe chimice. Din fericire, Maty’s este o alternativă mai bună pentru copii. (Vezi toate produsele pe care acest brand trebuie să le ofere părinților noi>)

Urmăriți scutecele umede.

Unul dintre efectele secundare de a obține o răceală este că unii copii se deshidratați. Asigurați-vă că urmăriți scutecele umede. Dacă trebuie să fie schimbate mai puțin decât de obicei, verificați-vă cu medicul dumneavoastră pentru a vedea ce ar trebui să fie pașii următori să vă asigurați că micul dvs. obțineți suficiente fluide.

Nu este nimic mai rău decât un copil bolnav. Știți că este normal, se întâmplă și nu ați făcut nimic rău. Prezența dvs. împreună cu aceste sfaturi sunt sigur că vă ajută să vă simțiți mai bine în cel mai scurt timp.

Datorită produselor sănătoase ale lui Maty pentru parteneriatul cu Momii de la Rookie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *