Subestimați greutatea copilului dvs.?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Pe măsură ce populația Americii devine mult mai mult la fel de mult mai mare, oamenii pot stabili o înțelegere distorsionată a ceea ce se consideră o greutate sănătoasă. Exact acest lucru a raportat USA Today la expunerea rezultatelor unui studiu recent de cercetare realizat la Columbia University Medical Center din New York.

Cercetătorii au întrebat 111 femei, precum și 111 preocupări de copii cu privire la vârsta lor, câștigurile lor, precum și dimensiunea corpului, precum și, de asemenea, au determinat înălțimea lor, precum și greutatea lor. Li s -a cerut să -și stabilească formele corpului bazate pe siluete reprezentând subponderal, greutate tipică, supraponderale, precum și obezitate. Cercetătorii au descoperit că numeroase mame supraponderale, precum și urmașii lor nu erau la fel de svelte cum credeau:

82 la sută dintre mamele obeze, precum și 43 la sută dintre mamele supraponderale au subestimat greutatea lor.

86 la sută dintre copiii supraponderali sau obezi au subestimat greutatea lor, în timp ce doar 15 la sută dintre tinerii de dimensiuni normale au făcut-o.

48 la sută dintre mamele copiilor obezi sau supraponderali credeau că greutatea copiilor lor este normală.

13 la sută dintre mamele cu greutate normală i-au subestimat greutatea.

Aceste constatări sugerează că cei care au multe afectate de obezitate sunt fie neinformați sau subestimează adevărata lor greutate. Datele studiului de cercetare arată cerința furnizorilor de servicii de asistență medicală pentru a informa clienții despre pericolele excesului de greutate corporală. Tehnicile pentru cucerirea epidemiei de obezitate vor necesita pentru a aborda percepția greșită a imaginii corpului.

Este posibil ca părinții să nu aibă „gestionarea greutății” în mintea lor, în timp ce se uită la copiii lor activi, dar supraponderali. Acesta este motivul pentru care la lumina roșie, lumina ecologică, mănâncă corect, părinții sunt informați despre determinarea copiilor supraponderali. Acest lucru este incredibil de esențial, deoarece copiii supraponderali sunt în pericol de a stabili probleme majore de sănătate și sănătate atunci când sunt rezervați pentru adulți, cum ar fi diabetul de tip II, precum și bolile de inimă. Intervenția timpurie este esențială, înainte de a fi setate nutritive ale unui copil, precum și practicile de exerciții fizice, precum și atunci când este mai simplu pentru ei să slăbească.

Opțiuni conexe de tratament pentru constipație

Despre acest autorjoanna Dolgoff, M.D. este un pediatru, expert în obezitate pentru copii, precum și autor al Red Light, Eco-Friendly Light, Eat Best (Rodale, 2009). Copilul Dr. Dolgoff, precum și programul pentru pierderea în greutate pentru adolescenți () a fost prezentat pe WABC News, WNBC News, FOX 5 Morning Show, My9 News, precum și WPIX News. De asemenea, a filmat piese cu The Today Show, precum și Extra, este un scriitor oficial de blog pentru The Huffington Post, precum și este medicul oficial pentru Camp Shane, cea mai mare tabără de pierdere în greutate a națiunii. Copiii de la 45 de ani diferiți specifică pierd în greutate cu Dr. Dolgoff în programul de pierdere în greutate pe Internet () .dr. Dolgoff a mers la Universitatea Princeton, precum și la Instituția de Medicină din NYU, precum și și -a încheiat rezidența pediatrică la Facilitatea Medicală pentru Copii Presbiterieni din Columbia din New York. Este un coleg de bord al Academiei Americane de Pediatrie, precum și un fost instructor de fitness fizic autorizat. Dr. Dolgoff locuiește în Roslyn, NY, cu margul ei, precum și doi copii, cu vârsta de 4 ani, precum și 7.

Link către această postare: subestimați greutatea copilului dvs.?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *