Theo, precum și Beau: Cei mai dulci Nappers din lume

am presupune că o mulțime dintre voi sunteți conștienți de fotografiile amicului nostru Jessica Shyba, întrucât, în general, acumulează zeci de mii de inimi mici pe Instagram ori de câte ori postează una.

Yin & Yang #theoandbeau

O poză postată de Jessica Shyba (@mommasgonecity) pe 12 decembrie 2014 la 12:57 PST

În urmă cu aproximativ doi ani, gospodăria Shyba a adoptat un cățeluș, precum și l -a numit Theo. Puțin Theo s -a făcut ideal la casă cu gospodăria celor cinci, precum și a început să se confrunte cu copilul lor cel mai mic, Beau. Când Jessica a început să surprindă aceste scene de somn de zi cu zi cu camera ei, câinele de companie, precum și pasionații de sugari din întreaga lume s -au descurcat pentru ei.

În lunile care au urmat, s -ar putea să -l vedem pe Theo (și Beau) să crească ideal în fața ochilor noștri.

Pentru orice individ care trăiește cu haosul copiilor mici, precum și cu câini, liniștea, precum și pacea pe care Jessica a fotografiat -o se simt ca martorul unui mic miracol.

Fotografiile ei emoționante au fost compilate într -o carte, NapTime cu Theo, precum și Beau, oferite pentru comandă acum.

Urmăriți trailerul video:

Pentru a vedea ce s -a întâmplat atunci când Theo, precum și Beau au primit un nou frate pentru copii (spoiler: mult mai mult!), Mergeți la casa lui Jessica pe web: Momma’s Gone City City

Felicitări lui Jessica pentru documentarea acestei minunate faze a vieții, precum și pentru a genera atât de multă înțelegere pentru SPCA din Santa Cruz, care a beneficiat de proiectul ei. Înțelegem că, cu patru copii, precum și un câine, casa ei nu poate fi tăcerea, precum și se aruncă în timpul ceasului, așa că o apreciem pe ea invitându -ne pentru o privire la Theo, precum și Beau în fiecare zi.

Toate fotografiile din această publicare aparțin lui Jessica Shyba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *