Preveniți infecțiile cu drojdie vaginală cu toate partajarea naturală fem-dophilus®

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Multe femei nu își dau seama cât de esențială este să mențineți flora vaginală adecvată în achiziție pentru a evita infecțiile cu drojdii și infecțiile tractului urinar. Infecțiile cu drojdie vaginală sunt cauzate de ciuperca candida albicans. Multe femei au experimentat o infecție cu drojdie. Acest lucru poate apărea cel mai de obicei dacă femeia este însărcinată, obeză, diabetică sau pe un antibiotic folosit pentru a trata alte tipuri de infecții. Antibioticele schimbă echilibrul normal între germeni în vagin prin scăderea numărului de bacterii de protecție. Pentru acele doamne care s -au simțit puțin stresate în ultima vreme, luați în considerare să faceți o aburire vaginală pentru un masaj grozav.

Infecțiile cu drojdie sunt prevenibile. Jarrow Formulas fem-DOPHILUS® este un probiotic oral care promovează sănătatea vaginală naturală. FEM-DOPHILUS® include două tulpini brevetate și evaluate clinic de bacterii probiotice, Lactobacillus rhamnosus GR-1® și Lactobacillus reuteri RC-14®, descoperite și dezvoltate de DRS. Gregor Reid și Andrew Bruce din Urex Biotech. Cercetările au confirmat că GR-1 și RC-14 au fost luate ca supliment oral colonizează și protejează tractul vaginal. Peste douăzeci de ani de cercetare au arătat că GR-1 și RC-14 ajută la restabilirea și menținerea echilibrului florei esențiale pentru sănătatea tractului vaginal și urinar.

După ce am luat FEM-DOPHILUS® în fiecare zi pentru săptămâna trecută, sunt încrezător că nu voi suferi de o infecție cu drojdie sau tract urinar în viitorul apropiat. Pentru mult mai multe informații despre fem-dophilus®, consultați jarrow.com. Jarrow Formule este, de asemenea, pe Facebook, YouTube și Twitter.

*Dezvăluire: Am primit o sticlă de Jarrow Formule Fem-DOPHILUS® în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt exacte și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mothers în 2007. Revista Healthy Mothers este clasată în prezent pe blogul de sănătate de top pentru mame și prezintă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua socială a mamelor sănătoase pe Ning, este directorul de marketing pentru Talbert Nutrition LLC și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America. Urmați -o pe Google+.

Link către această postare: Prevenirea infecțiilor vaginale cu toate naturale Fem-dophilus®
Înrudit îți poți antrena creierul pentru a îmblânzi anxietatea legată de vacanță?

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *