Lista de verificare a antrenamentului Potty

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Ești gata să începi să -ți antrenezi pe micuțul tău? Iată o listă de verificare a articolelor de care veți avea nevoie dacă veți începe procesul.

1. Scaun Potty – Având în vedere că copilul dvs. este prea mic pentru a folosi o toaletă obișnuită, acest scaun îi va permite să fie mult mai confortabil în timp ce învățați aspectele și ieșirile de antrenament la toaletă.2. Trainer de toaletă – Acest dispozitiv este destinat copiilor care doresc să încerce să meargă la camera de duș ca oameni mari. Doar puneți insertul peste marginea scaunului și va face ca toaleta să deschidă o mai mică.

3. Șervețele de culoare-Aceste șervețele sunt în prealabil și ajută la menținerea zonelor murdare. Le puteți obține la o mulțime de supermarketuri și magazine de droguri.

4. Pantaloni de antrenament – Antrenorii sunt ca ligile minore de antrenament cu ghivece. Nu sunt destul de obișnuite lenjerie, ci un pas de la scutece.

5. Diagrama de formare a Potty – Mulți profesori de școală folosesc diagrame pentru a arăta îmbunătățiri ale performanței academice. Acest grafic funcționează la fel, dar este utilizat pentru a măsura pași în antrenamentul cu ghivece.

6. Recompense – Dacă doriți să consolidați un comportament pozitiv, recompensele sunt una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru. Când cineva este răsplătit pentru îndeplinirea unei sarcini, este mult mai probabil să o facă din nou.

7. Timp – Asigurați -vă că aveți timp să vă dedicați antrenamentelor cu ghivece. Configurat pentru a avea timp acasă timp de o săptămână sau două, astfel încât să puteți depune un efort concertat pentru a obține antrenamentele cu ghivece pentru un început bun. Nu vă confundați copilul, făcându -i să folosească băi ciudate la începutul perioadei de antrenament.

Înrudit susținând „eroii în antrenament”

Căutați mult mai multe sfaturi de antrenament pentru ghivece? Consultați noul ghid al mămicilor sănătoși pentru antrenamentele de ghiveci.

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Lista de verificare a antrenamentului Potty

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *