Trebuie să aveți pungi cu sling pentru împărtășirea fiecărei femei

, este grijuliu!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Pungile de sling au înlocuit mult timp acele genți grele de mână și toate. Când mergeți la brunch cu amicii dvs. Gal sau prindeți un film sau o cină cu prietenii, salvați -vă umerii de preocuparea pungilor grele și alegeți în schimb o geantă elegantă. Astfel de saci de sling sau corpul încrucișat nu numai că arată elegante, dar sunt, de asemenea, cea mai confortabilă alegere pentru a-ți transporta elementele esențiale zilnice, cum ar fi cardurile de raport de credit, bani, machiaj etc.

Odată cu popularitatea în creștere a acestui design, chiar și designeri precum Louis Vuitton au creat pungi de sling uimitoare. Cu nu orice femeie care își poate permite acest designer de înaltă calitate, genți de revizuire a site -ului spune că genți de mână accesibile similare cu stilul LV sunt acum disponibile online și că sunt de obicei replici remarcabile ale originalului.

Înainte de a merge la cumpărături, luați în considerare aceste pungi inspirate de Louis Vuitton pentru colecția dvs .:

PM -ul preferat

Această geantă convențională de pânză monogramă are forma și dimensiunea optimă pentru toate ocaziile. În plus față de aspectul său atrăgător, închiderea sa magnetică îl face o geantă extrem de funcțională, permițând accesul ușor la conținutul din interior, ceea ce îl face un lucru indispensabil pentru colecția ta.

Clutch Caissa

Înțelegerea caisei este făcută pentru femeia modernă. A devenit popular pentru detaliile sale rafinate și curbele netede, cuplate cu culori contrastante atrăgătoare. Capacitatea mare a sacului, marcată de două compartimente în interior, esențiale zilnice organizate și ușor accesibile. Această geantă este astfel un însoțitor ideal pentru călătorii scurte sau un check out to the mall.

De două ori

De două ori de LV este o geantă compactă și ușoară, cunoscută pentru versatilitatea sa. După cum sugerează și numele, acesta poate fi purtat ca o geantă transversală pentru ieșiri casual, fie poate fi suspendată dintr-o singură abordare pe lateral de cureaua lungă de piele. Puteți amesteca și potrivi acesta cu diverse ținute pentru a vă amesteca stilul.

Prevenirea bolii Alzheimer înrudite prin testarea autoimună

Croisette

Croisette este dezvoltată elegant cu o tentă de jucărie oferită de ciucul său detașabil. Puteți transporta această pungă elegantă peste preluare ca o fanlă, în mână ca un ambreiaj sau peste corp.

Eva

Această versiune mică poate fi, de asemenea, îmbrăcată în diverse moduri. O geantă optimă pentru seri, puteți transporta această sling drăguță ca o prindere sau pe umăr, sau puteți chiar să-i dați un aspect casual purtând-o ca o geantă transversală.

Dacă doriți să adăugați aceste genți în colecția dvs., cel mai simplu mod de a face acest lucru este să căutați online pungi de replici LV. Există câteva opțiuni grozave pentru portofelele lui Louis Vuitton Purses & Men, care sunt inspirate din original să arate și să se simtă practic exact la fel.

Link către această postare: trebuie să aibă saci de sling pentru dulapul fiecărei femei

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *