Ruperea lanțului: Ciclul de dependență în gospodării

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Pentru părinți, una dintre zilele pe care le comoară multe este ziua în care copilul lor nou-născut a fost pus în brațele lor. Dacă ar fi trebuit să le spui în acel moment când se uită foarte întâi în ochii copilului lor, acea persoană aceia acei ochi aceiași ochi care se uită înapoi la ei ar fi într-o zi plină de lacrimi, deoarece sunt trase de la brațele părinților lor Din dependența părintelui, probabil că veți fi aruncați din camera de expediere.

Pentru 8,3 milioane de copii sub vârsta de 18 ani, care sunt supuși dependenței unui părinte, realitate este un adevăr pe care îl îngrijorează în fiecare zi. Descoperiți mult mai mult despre acest ciclu de dependență în gospodăriile din infographic de mai jos, produs de Coasta Emerald de Journelpure:

Turbulența, precum și conflictul

În timp ce este eliminat din casă este doar unul dintre temerile copilului unei fețe părinte dependente, turbulențele, precum și litigiul pe care le ocupă în casă își fac amprenta în alte metode. Ei se pot ocupa de dificultăți în școală, inclusiv în lipsa unui grad sau a fi suspendat, precum și pot avea, de asemenea, multe probleme de sănătate și wellness – atât emoționale, cât și fizice.

Statisticile arată că copiii supuși dependenței de un părinte sunt de patru ori mult mai probabil să înceapă să abuzeze de alcool sau de medicamente ilegale în sine, în special dacă au fost eliminate din casă, precum și puse în îngrijirea foster.

Părinții adoptivi fac cele mai bune rezultate pentru a ridica copiii în îngrijirea lor, cu toate acestea, în unele cazuri, viața copilului înainte de a fi eliminată de la părintele (părinții) cu dependența frunze rănile dificil de vindecat, precum și cicatricile care rulează adânc .

Ce este Bronșita? – simptomele, precum și tratamentul

Consecințe

Ciclul de dependență continuă ca relocarea copiilor cu adolescență, precum și la vârsta adultă. Ea rulează practic ca și cum ar fi în auto-pilot, îngropat în subconștientul lor.

Femeile tinere puse în case Foster sunt de două ori mai susceptibile de a fi așteptate înainte de a fi în afara adolescenților lor, precum și cei care au ajuns să se aștepte când sunt de 46% mult mai probabil să se aștepte a doua oară.

Ca adulți, ei aduc amintirile unui părinte care se lupta cu dependență, precum și de a face față consecințelor prin a avea o posibilitate mai mare de a se căsători cu cineva cu o dependență sau care au experimentat exact același tip de copilărie. Dacă părinții lor erau alcoolici, este de patru ori mult mai probabil că vor stabili dependențe similare, precum și dependențe.

Sparge ciclul

Ruperea ciclului de dependență în gospodării implică faptul că curajul să vă oprească propriile comportamente dependente sau să intrați atunci când vedeți un copil în pericol. Este nevoie de alți membri ai gospodăriei, instructori, precum și prietenii de încredere pentru a ajunge la odată cu notificarea serviciilor de protecție a copilului dacă sunt conștienți de un copil abuzat. ruperea ciclului implică faptul că nu a fost prezentată. Aceasta implică încheierea comportamentelor de cop-dependente care permit dependentului să continue în comportamentele lor distructive.

Ruperea ciclului poate fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care o pot face un părinte, bunic, membru al gospodăriei, instructor sau amic de încredere. Cu toate acestea, acesta poate fi, de asemenea, cel mai bun, precum și multe lucruri iubitoare făcute vreodată pentru un copil.

Rămâneți atenți pentru indicațiile unui copil care se ocupă de vedere sau abuz de la un părinte dependent. Interferența dvs. ar putea salva viața lor.

Link la acest post: ruperea lanțului: Ciclul de dependență în familii
Legate de weekend reflecție

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *