5 idei de stil pentru primăvară/vară 2015

Iată primele mele 5 idei de stil pentru primăvară/vară 2015:

Anii 70 s -au întors

După cum au mărturisit săptămânile de modă din întreaga lume, anii ’70 s -au întors cu răzbunare, așa că gândiți -vă la încuietori cu curgere moale (am modelat un val boho pentru hairstylist la stele, George Northwood recent deasupra), blugi evacuați, bluze moi cu detalii franjuri, vestă din piele de căprioară Și jachete, pălării de floppy și să nu uităm, rochii cu imprimeu floral și machiaj sclipitor. Îmi place totul! Obțineți mult mai multă inspirație pe placa mea Pinterest, dacă vă place!

Pasteluri cu metalice

Atât pastelurile, cât și metalica funcționează bine împreună, gândiți -vă roz moale cu aur de trandafir, albastru pentru copii cu argint, galben pal cu aur. Uimi!

Pantoful masculin și rochia feminină

Dacă iubești doar o rochie girly, întărește -o cu un pantof masculin. Îmi place o rochie de ceai floral cu un brogue neutre.

Bluze frumoase

De la tricouri din denim în dificultate din anii 70 până la bluze monocrome înfrumusețate din dantelă, acestea vor funcționa cu fustă din piele sau blugi de fund cu clopot, dacă sunteți suficient de curajoși.

Flori în părul tău

2015 va vedea, de asemenea, adăugarea de flori la părul și accesoriile dvs. – așa că asigurați -vă că îmbrățișați puterea florii în toată gloria sa. Puteți adăuga flori reale la brățări și benzi de păr pentru remedieri rapide de modă și îmi plac personal florile proaspete pentru un aspect festiv Boho.

În acest fel, obțineți o piesă centrală excelentă pentru masa dvs. și o aprovizionare constantă de accesorii de modă la modă!

Mi -ar plăcea să vă aud ideile și pentru 2015?

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui și a înflori la locul de muncă și acasă și folosește o perspectivă asupra modului de a crea un serviciu digital sau a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul sincer al mamei pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru supraviețuirea și înflorirea la serviciu și acasă (Ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu urmați Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail săptămânal, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre bloguri, invitații pentru evenimente, competiții și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *