Gustări sănătoase de vacanță pe care le puteți face cu tinerii tăi

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Sărbătorile sunt chiar după colț. Tinerii mei sunt deja încântați de Moș Crăciun, ziua de naștere a lui Isus, precum și de program, toate gustările gustoase de vacanță, precum și bunătățile. Anul acesta puteți face sărbătorile distractive, precum și sănătoase pentru copiii dvs. Mai jos sunt câteva rețete pentru gustări sănătoase de vacanță pe care le puteți face cu copiii.

Este foarte distractiv să vă faceți gustările vibrante, în special dacă includeți roșu bucuros, precum și verde.

Platou de fructe roșii, precum și ecologic

Ce aveți nevoie: fructe ecologice:

Kiwis
struguri verzi
Mere verde
gâscă de gâscă (conserve)
Pepene de miere (proaspăt sau congelat)

Fructe roșii:

căpșune
cireșe (conserve sau uscate)
struguri roșii
Cranberries (uscat)
rodie
mere roșii

Direcții simple: spălați, cojiți, precum și fructe tăiate, după cum este necesar. Organizați -vă pe un platou în formă de coroană. Sugestii pentru preșcolari: adulții pot tăia fructele în triunghiuri, precum și în pătrate. Vorbește despre culori, precum și forme ale fructelor în timp ce se aranjează. Copilul tău poate ajuta la organizarea fructelor după culoare, amabil, precum și formă. Sugestii pentru copiii mai mari: motivați expresia creativă a copilului dvs. în organizarea fructelor. Conceptele inovatoare includ cercuri concentrice, panouri, imagini sau ceva mult mai abstract.

Date umplute

De ce ai nevoie:

Date întregi (gropi eliminate)
Jumături de nuc
Zahăr granulat sau pudră (opțional)

Direcții simple: glisați jumătăți de nuc în fante la fiecare dată. Capturați carnea de întâlnire în jurul piuliței. Se rostogolește în zahăr granulat sau pudră sau se lasă simplu. Organizați datele umplute pe o farfurie de servire.

Castane prăjite

Puteți descoperi castane proaspete prăjite în timpul sezonului de iarnă rece la magazinul dvs. regional de alimente din America. Castanele sunt destul de scăzute în grăsimi, precum și calorii, ceea ce le face o gustare sănătoasă. Rețineți că castanele proaspete sunt perisabile, așa că depozitați -le la frigider, precum și mențineți -le acoperite pentru a le evita să se usuce. Aceasta este o gustare rapidă, precum și simplă, pentru a face totuși tăierea cochiliei exterioare dificile, are nevoie de o mână de adult durabilă. Puteți cere tinerilor să se decoleze cu degetele, după coacere.

Înrudit să fie un avocat pentru sănătatea și sănătatea dvs. în 2020, vizualizând aceste semne esențiale ale unui sistem imunitar dezechilibrat

De ce ai nevoie:
Castane proaspete

Direcții simple: preîncălziți cuptorul la 425 F. Tăiați fante de criză cu coajă exterioară maro strălucitoare. Acest lucru permite o escapadă grea cu abur, precum și evită să explodeze castanele. (Dacă tăierea este suficientă profundă, de asemenea, face mai ușor decojirea scoicilor). Puneți o tigaie superficială, precum și coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Scoateți -le din cuptor, precum și lăsați -le minunat timp de aproximativ 10 minute sau suficient de mult pentru a face față. Asigurați -vă că îndepărtați atât coaja exterioară, cât și coaja interioară amară. încântați -vă de minunatele carne de nuci din interior. Notă: În loc să coaceți castane într -un cuptor, încercați să le gătiți pe un foc deschis. împiedicați să le puneți direct în flăcări sau vor scăpa.

Link către această postare: Snack-uri sănătoase de vacanță pe care le puteți face Copiii tăi

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *