Mommii de rookie chestii trebuie să știe despre (ediția din iunie 2014)

Această discuție TED, de Jennifer Senior, abordează anxietatea produsă de toate recomandările parentale de acolo, scrise ca și cum parentingul este o criză. Cartea ei Toată fericirea și fără distracție, documentează modul în care cultura noastră a transformat părinții într -un verb activ, ceea ce înseamnă că ne investim tot timpul și resursele în copiii noștri.

A fost odată, mi -au plăcut îmbrăcămintea de gimbore pentru copilul meu. Apoi, am luat o decizie, design -urile erau prea prețioase și nu stilul meu (NMS). Acum, mă întorc la bord și nu pot înceta să primesc lucruri în departamentul sub 7 dolari. Niciunul dintre acestea nu spune „drăguț ca un cupcake”. Iţi promit.

Cardurile de Ziua Tatălui puteți face fermecător cu propriile fotografii.

Contribuabilul nostru Laura a făcut o treabă atât de fermecătoare pe fotografiile ei lunare cu Baby Eli, aș putea să le privesc în fiecare zi.

Ce spuneți când copiii dvs. încep să arunce întrebări de curve la tine? Noua carte a lui Whit Honea, cartea de expresie a părintelui face un cadou excelent de Ziua Tatălui, precum și citirea beneficiilor camerei de duș, dacă știi ce vreau să spun. Este un amic și tonul este așa el. ”

Drăguț ca Heck Superhero-Tematică de Ziua Comicului Tatălui din I Heart Naptime

Unde pot adăuga o zonă de tablă la casa mea, unde praful nu mă va înnebuni? Ce zici de ușa din spate, cum ar fi Amy de la sfatul mamei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *