Căutați niște impulsuri de energie naturală?

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Un studiu recent realizat de Fundația Națională a Somnului a dezvăluit că mult mai mult de jumătate dintre americani nu dorm suficient în fiecare seară, așa că nu este de mirare că numeroși dintre voi vă simțiți înfometați din punct de vedere al energiei. Deși mult mai mult somn este cu siguranță o opțiune – este probabil complet nerealistă pentru mamele ocupate, care jonglează numeroasele presiuni de a fi femeie deja în fiecare zi. Iată câteva din Peggy Hall, un expert național de wellness cu Oregon Chai:

Doar respira. Respirația profundă vă ajută să vă pompați sângele (și vă oferă un impuls de oxigen), împreună cu a vă ajuta să vă simțiți mult mai ușor. De asemenea, este foarte ușor să respirați 10 respirații adânci oriunde – de la metrou până la centrul comercial. De obicei fac acest lucru seara în timp ce vizionez televiziunea.

Obțineți acele lichide. Nu obțineți suficiente lichide implică faptul că corpul dvs. lucrează mai mult (și utilizează mult mai multă energie). A rămâne hidratat nu implică că bea bea doar apă – de fapt, băuturile caffeinate în mod natural, precum Oregon Chai, îți vor oferi o energie suplimentară de energie pentru a te continua. Acest lucru este dificil pentru numeroși dintre noi. Am descoperit că, dacă port în jurul unei sticle de apă cu mine toată ziua, mă ajută să mă asigur că obțin cantitatea necesară de lichide.

Fa o plimbare. (Sau o plimbare, sau o plimbare cu bicicleta, sau chiar faceți doar câteva jacks -uri care sărituri.) În timp ce poate părea contra intuitiv, creșterea nivelului de activitate îți va crește și energia! Încerc să optez pentru o plimbare de cel puțin patru ori pe săptămână. Dacă vremea este prea caldă în zona dvs. sau prea rece, încercați niște mall -uri.

Dacă aveți un timp provocator adormit noaptea, s -ar putea să se datoreze stresului. În unele cazuri, mamele sunt atât de ocupate încât nu găsim timp pentru noi înșine. Acest lucru provoacă tensiune asupra corpurilor noastre care pot duce la insomnie, depresie și chiar boli de inimă. Asigurați-vă că programați „Timpul meu”, astfel încât să puteți reînnoi.

Înrudite 5 moduri ușoare de a face o cameră mult mai liniștitoare

Soțul meu îi ia pe copii de două sau trei ori în fiecare săptămână, ca să pot obține ceva „eu timp”. Îi spun copilului meu de patru ani întrebă că am nevoie de asta, astfel încât să pot fi o mămică mai bună. O numim, „Mami Time”. Am întreaga casă pentru mine și, de obicei, petrec timpul exercițiu, prinzând emisiunea mea preferată de televiziune, sau fac o baie lungă bună, cu săruri de baie de lavandă. De asemenea, mă asigur că am o ceașcă fierbinte de ceai Chai din Oregon. Ce faci în timpul „timpul tău?”

Discutați acest lucru pe forumul nostru

*Dezvăluire: am primit o cană, o cană mai caldă și un recipient de 10 oz din Oregon Chai Tea Latte Mix din Oregon Chai în schimbul acestui articol.

Link către această postare: Căutarea unor impulsuri de energie naturală?

5/5

(1 recenzie)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *