La mulți ani gemeni! Concepte adorabile de sărbătoare pentru zile de naștere gemene

La mulți ani, gemeni! Concepte adorabile de sărbătoare pentru zile de naștere gemene

Dacă există ceva mai distractiv decât să planifici o zi de naștere, planifică o zi de naștere dublă. Temele adorabile sunt nesfârșite, precum și prietenii lor buni sunt siguri că le place. Acestea sunt câteva dintre ideile noastre preferate. Conceptele adorabile de sărbătoare pentru zilele de naștere gemene pot fi varietate de la distracție, creativă, educațională, precum și chiar o prostie pentru cei care vă plac. Procesul inovator, precum și în stilul de brainstorming al planificării acestor sărbători este cea mai bună parte. Cel mai bun dintre tot ceea ce nu poți să -ți amintești să ai cel mai drăguț banner Twins Happy Birthday care se potrivește stilului tău pentru petrecerea perfectă.

Twins la mulți ani: Petrecere cu înghețată Double Scoop

Da, îmi place doar asta. Nu cred că va fi stilul nostru de sărbătoare în acest an, cu toate acestea vom folosi acest lucru în cele din urmă. Poate de două ori? În plus, este neutru de gen. Acest lucru s -ar putea efectua în atâtea feluri: o înghețată din anii 50, o excursie la un magazin regional de înghețată, un bar Sundae în curte. Atât de multe idei gemene la mulți ani! Chiar aici sunt câteva pentru a te duce.

Invitații: iubirea acestora de la Rockstarpress pe Etsy!

Prinde aceste invitații aici!

Decor: Această ghirlandă de înghețată pom pom de la creșterea Gabel este cea mai drăguță!

Găsiți acest decor adorabil aici!

Mâncare: Bine, duh. Inghetata. Îmi place conceptul de a adăuga o bară de toppings pentru un set fericit de gemeni de naștere la mulți ani. Topping -urile pot fi orice ți -ai putea imagina! Nu vă fie frică să credeți în afara cutiei – lucruri precum bucle de fructe, buzunare de aluat de prăjitură (în siguranță) sau bomboane de bumbac. Pentru că, de ce nu?

Twins la mulți ani: ceai pentru doi

Aceasta este cea mai dulce pentru două fete. Un stil de sărbătoare a ceaiului are toate lucrurile potrivite pentru a-l face pe Pinterest, demn de Swoon. Acest lucru este frumos, deoarece funcționează pentru Twinsul Happy Birthday ca o petrecere tradițională de ceai, însă este, de asemenea, un concept excelent pentru pre-adolescenți. Pentru copiii de 11 ani la 30 de ani, o excursie la un unghie sau un salon de coafură înainte de ceaiul lor ar fi demn de ohemgee.

Găsiți aceste modele cochete aici!

Tipurile excelente de horderves pentru această aventură la modă sunt dulciuri adorabile de mușcături, cum ar fi macarons, sandvișuri cu degetele și patru. (Sfat Insider: Petit Fours sunt doar mici pătrate de tort acoperite cu fondant. Fondantul este atât de minunat dinții tăi cu răni. Sugerez să -l sări, precum și să mergi doar cu pătrate de tort tăiate cu atenție cu o rozetă minunată sau zmeură deasupra. Crede -mă la asta.) Oh, precum și nu reușește să -ți amintești ceaiul pentru cei mai drăguți gemeni de naștere la mulți ani!

Twins la mulți ani: petrecere cu spion dublu agent

Avem un singur stil doar pentru fete, așa că nu vrem să -i lăsăm pe băieți. Ceea ce Bit Guy nu crede că a fi un spion pare a fi cel mai tare. Loc de munca. Vreodată.

Etsy are conceptul excelent de a utiliza invitația ca primul indiciu pentru o misiune de top.

Faceți clic aici chiar pentru această invitație atât de confidențială!

Idei de decor: oferte excelente de bandă „top secret”. Practic, pune -l peste tot. Acest stil este ceva mai mult despre jocuri decât decorul. Aceste concepte de la Simone au făcut -o să fie o zonă pentru copii ceva mai mari. Îi pot vedea doar iubind codul crăpând, precum și antrenamentele cu fascicul laser. Pentru cei mai tineri, este timpul pentru o misiune truc: Hunt Scavenger. De asemenea, s -ar putea să facă artă ”,„ Crafts pentru a -și produce propriile ecusoane, precum și le vor plăcea aceste ochelari deghizați.

Idei alimentare: Conceptele de sărbătoare Kara din Kara are câteva concepte excelente pentru mâncare, inclusiv „bastoane dinamite”, precum și „pachete de adrenalină”. imi place.

Twins la mulți ani: Taco Two-sday

Sărbătorile Fiesta sunt câteva dintre cele mai simple, precum și cel mai puțin costisitoare de eliminat. Aveți nevoie de o pinata, decorațiuni strălucitoare și câteva chipsuri, precum și scufundare. Terminat.

Invitații: așa de la Zazzle. Rapid personalizabil, precum și accesibil.

Decor: Asta îmi place să sun la o petrecere Amazon Prime. Orice cerință vă poate fi comandată online. Acest adorabil banner este perfect.

Faceți clic pentru a descoperi design -urile remarcabile pentru acest Twins Happy Birthday! Petrecerea de marți Taco:

Banner

Toppers Cupcake

Alegeri de pinata

Mâncare: chipsuri, precum și scufundare, cu siguranță. Stilul mamei mele are o publicație excelentă cu privire la modul de a produce Barul Nacho perfect, care ar putea fi, de asemenea, un taco bar.

La mulți ani.

Două can. Twocan. Toucan. ia-l? Este o petrecere în junglă! Cheesy, da. Cu toate acestea, la fel de adorabil, în special pentru pruncii. În plus, este simplu să vă alăturați cu design -uri de animale, precum și cu jungle, deoarece dacă aveți gemeni puțin, aveți nevoie de ușor. #adevăr

Invitații: Acestea de la PartyMonkey sunt perfecte.

Găsiți aici aceste adorabile invitații de sărbătoare cu două cani aici!

Decor: orice animale. Puteți descoperi farfurii pentru animale, precum și cupe la magazinul de dolari, precum și frunzele de palmier oferă o atmosferă excelentă în junglă.

Mâncare: aceasta este una dintre acele sărbători în care puteți face un tort cu temă pentru animale sau în junglă, Tgăină restul mâncării poate fi orice vrei. Un concept excelent pentru a lega totul împreună este utilizarea etichetelor de animale pentru produsele alimentare. Monkey Chow, hipopotam, sandvișuri de șarpe, precum și limonadă de leopard sunt câteva concepte pentru a vă începe. Sărbătoarea Arctică pe Etsy are etichete goale, astfel încât să puteți adăuga propriile creații de animale de animale. Faceți clic chiar aici pentru a apuca aceste etichete!

La mulți ani, gemeni: petrecere la piscină cu dublu scufundare

Sărbătoarea finală de vară este, de asemenea, una dintre cele mai simple de eliminat, precum și ai gemeni de naștere fericită, așa că ai nevoie de ușor. Ingrediente: o piscină, un salvamar, protecție solară, precum și unele pizza. Dacă sunteți cu adevărat într -o dispoziție de suprasolicitare, puteți oferi unele jocuri, totuși să fim sinceri. Tinerii nu necesită indicații despre exact cum să te distrezi în piscină! Există un motiv pentru care sărbătorile piscinei sunt un favorit al părinților, precum și adăugarea acestui stil twin este tot ce este cerința pentru a -l face special pentru duo -ul tău de naștere.

Invitații: Acestea sunt singurul lucru complicat despre această temă, deoarece nu este o temă tipică. (Și nu este obișnuit, vreau să spun că am produs -o la fel de bine ca și mă simt super mândru. Dacă ai mai auzit de asta, nu -mi spune. Am un moment.) Dacă vrei să Lipiți -vă cu stilul ușor, fetiță, produceți o invitație pe Facebook. Înțelegi că vrei. Dacă vă aflați în tabăra „EW, Tacky”, precum și invitații de hârtie de cerințe, acest lucru de la Vistaprint

este complet personalizabil, astfel încât să puteți modifica linia superioară la „dublu scufundare!” (Sfat Insider: puteți descoperi de obicei oferte excelente de vizionare pe Groupon.) ()

Decor: o piscină. Dacă vă simțiți cu adevărat ambițioși, adăugați câteva sfere de plajă, precum și niște tăiței de piscină.

Mâncare: pizza. Băieți, serios. Nu mai încercați să faceți acest lucru complicat. Ai gemeni. Ai suficientă complicație în viața ta!

Indiferent de stilul de sărbătoare pe care îl alegeți sau dacă (Gasp) nu faceți o temă, tinerii tăi vor crede că este cea mai bună sărbătoare vreodată.

De ce?

Pentru că ești cea mai bună mamă vreodată.

Petrecere, mamă gemeni. Ai asta!

Alte site -uri folosesc indivizii:

Locații de sărbătoare a zilei de naștere – Un ghid total pentru locațiile distractive iubesc tinerii!

Bubble Party: Simplu și distractiv sărbătoare de ziua de naștere pe un buget5 Sfaturi pentru o petrecere de aniversare ieftină (ER)

5 sfaturi pentru o petrecere de aniversare a treia ieftină (ER)

Conceptele de sărbătoare pentru prima zi de naștere – concepte super remarcabile și distractive pentru a sărbători

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *