Makin ‘It: Exact cum se face Mickey Mouse Clădiție

Respectarea conceptului de a face mese mult mai distractiv este un extras din noile noastre lucruri de carte pe care fiecare mamă ar trebui să o înțeleagă, deoarece credem că fiecare mamă ar trebui să fie înarmată cu așa ceva Tehnici inteligente pe mânecă. Astăzi, vorbim despre exact cum să fac clătite Mickey Mouse, precum și nu aș putea fi mult mai încântat. Ne ducem tinerii de multe ori la Disney World, precum și îmi plac cu adevărat Mickey Waffles, cu toate acestea, ceea ce îmi place și mai mult este clătitele cu unt, precum și sirop, așa că să începem această sărbătoare, precum și să o clătească!

Makin ‘It: Exact cum se face clătite Mickey Mouse

Pregătiți bateria de clătite ca de obicei, de la zero sau dintr -o cutie.

Folosind o cană mică sau o cană de măsurare, produceți o clătită rotundă în centrul grătarului. Acesta va fi capul lui Mickey.

De îndată ce marginile primei tale clătite au încetat să se extindă, locația a două cercuri mai mici de bătut pe grătar, pe fiecare parte a capului, la 10, precum și la ora 2. Acestea vor fi urechile lui Mickey.

Dacă urechile nu ajung la cap în prima ta încercare, trebuie doar să le dai ca clătite de rutină, precum și să încerci din nou.

Când toate bulele din cele trei cercuri au încetat să apară, aruncați întreaga formă.

Puncte bonus pentru a servi fructe pe care un copil le poate utiliza pentru a oferi ochilor Mickey, precum și un nas. Oh baiete! Mickey arată cu adevărat excelent cu un nas de afine. Eu personal îmi place să folosesc chipsuri de ciocolată pentru zâmbet, însă, din nou, se topesc destul de repede.

Sfat Pro: Utilizați un baster de curcan ca distribuitor de baterie pentru un control și mai mare. Heck, s -ar putea să te simți capabil să adaugi un arc pentru a -l face pe Minnie Mouse sau ceva chiar mult mai sofisticat.

Doriți să trimiteți o copie a lucrurilor pe care fiecare mamă ar trebui să le înțeleagă unui prieten? Descoperiți -l pe Amazon.

+++

Adunăm o listă mare de locuri de muncă pentru DIY pentru părinți. Căutați -le pe toate pe pagina noastră de seria MAKIN ”.

Verifică:

Cum să strălucească la Pandora Disney!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *