Întrebare cititor: Care este o rețea socială corectă Ettiquette pentru mame?

Am crezut că am putea face față acestui subiect pe Facebook, cu toate acestea, de asemenea, mi-am îngrijorat câțiva dintre voi nu ar dori să răspundă acolo, deoarece nu-mi-ar putea să vă vadă comentariile. Așadar, asigurați -vă că ceea ce introduceți în câmpul de comentarii de mai jos nu apare nicăieri la fel de bine, precum dacă doriți, utilizați un pseudonim amuzant, precum și o adresă de e -mail falsă, astfel încât nimeni să nu vă recunoască numele.

Iată îngrijorarea pe care aș dori să o discut, influențată de un e -mail pe care l -am primit de la o mamă nouă, pe care o voi apela telefonul Beth:

Întrucât am peste 30 de ani, precum și nu am crescut cu rețeaua socială ca parte a „stilului meu de viață” sau a creării de prietenie, mă descopăr confuz cu privire la regulile rețelei sociale, mai ales atunci când vine vorba de lumea părinților. Sunt cu adevărat confuz cu privire la cine/când/cum să „prieten” oamenii pe rețelele de socializare. De exemplu, vă „prieten” instructorul grupului de joacă al copilului dvs. pe FB sau ce zici de cealaltă mamă pe care ați mulțumit -o la clasa pentru copii? Exact de câte ori trebuie să stai înainte de a -și „solicita” prietenia? Există reguli diferite pentru diferite site -uri; FB, Instagram, Twitter, Pinterest, Google Plus, etc.

Beth, ai apărut un subiect fantastic, precum și sunt sigur că oamenii vor fi în jurul hărții cu răspunsurile lor. Am înțeles că lumea s -ar simți mai confortabilă dacă toți am respectat aceleași reguli, însă nu cred că așa va funcționa.

Ați fost prieten cu părinții pe care i -ați mulțumit la preșcolar? Vă respectați persoanele de pe Instagram pe care nu le cunoașteți? oameni pe care îi cunoști? Aveți vreun tip de reguli pe care le -ați inventat pentru dvs.? Ți -ai modificat regulile, precum și oamenii neprieteniți sau necompletați?

Îți faci griji, așa cum fac eu, că nu poți fi autentic, Frank, precum și amuzant atunci când accepți o nouă cunoștință – poate fratele mamei vitrege a vărului tău – ca prieten?

Invitarea unei alte doamne să fie prietena ta cu un stres și anxietate cu capital-fapital? Vrei să te întrebe mai întâi?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *