Pantofi de vară pentru partajarea copilului

este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Atunci când achiziționați pantofi de vară Ce căutați? Pentru mine, sunt incredibil de colectarea și achiziționăm întotdeauna pantofi de piele de bună calitate. Pantofii din plastic sunt în afara întrebării cât de drăguț și scăzut, deoarece ar putea fi că nu pot să mă gândesc la substanțele chimice care se absoarbe prin picioarele copilului. Te-ai gândit la asta? Gândiți-vă la asta, picioarele noastre sunt fundația noastră și picioarele absorb totul. Robineți un cățel de usturoi pe talpa piciorului tău, respirația ta va mirosi în cele din urmă ca usturoiul. Deci, gândiți-vă la plastic pe care copilul dvs. le poartă pe picioarele lor. Vrei ca aceste substanțe chimice să “funcționeze” prin corpul lor? Poate părea ca un pic de paranoic despre astfel de lucruri, dar fiecare este propriu și totul este făcut în China în aceste zile, așa cum achiziționăm cel mai bun pantof? Pentru un pantof non toxic unul dintre brandurile mele preferate este tălpi mici, un canadian Achiziționarea companiei vândută mai ales pe tot și puteți achiziționa online. Piele lor sunt complet libere de 7 elemente toxice (plumb, mercur, arsenic, cadmiu, antimoniu, seleniu și barium), având în vedere că copilul pune totul în gură Acesta a fost singurul pantof nu mi-a deranjat mestecarea mea pe (înainte de a putea învăța a merge)

Pentru dezvoltarea piciorului, piciorul gol este cel mai bun, amintiți-vă, degetele de la picioare și picioarele copiilor ar trebui să li se permită să crească în mod natural fără restricții și presiuni și același lucru este atunci când copilul poartă șosete, achiziționează cea mai bună dimensiune, astfel încât degetele de la picioare să se îmbarce liber. Pentru mai multe informații despre picioarele copilului dvs. citiți aici. Speaking of Barefeet Un alt brand preferat de mine este Pedi Ped. Motto-ul lor este “următorul cel mai bun lucru pe picioarele lor”, secția lor de sănătate este incredibilă și atât de esențială pentru ca orice nou părinte / părinte să fie de a citi mai ales ceea ce spun despre evitarea materialelor făcute de om, cum ar fi plasticul din cauza mirosului și bacteriilor creştere. Îmi place pediped!

Pentru Asociația Americană Podiatrică, faceți clic aici pentru Societatea Ortopedică Americană și Societatea Anexală, faceți clic pe Asociația Podiatria Hiarcana, faceți clic aici

Erica Ashmoreeveryverything Mama și Baby Despre acest autor

Erica Ashmore este o mamă de prima dată și o ședere a mamei de acasă. Inspirația ei vine de la copilul ei plăcut și sănătos și soț de susținere. A fost în industria farmecului de peste 10 ani și o nouă mamă de peste un an și numărătoare. Având un copil este interesant. Cum se schimbă corpul și pielea noastră este uimitor și Erica este aici pentru a împărtăși cu dvs. informații despre farmec și modă pentru tine. Puteți găsi blogging Erica la tot ceea ce mama și copilul.

Discutați acest lucru în forumul nostru

Link la acest post: pantofi de vară pentru copilul
Argintul coloidal asociat pentru îngrijirea pielii

0/5.

(0 comentarii)

Partajarea este îngrijită!

Acțiune

Tweet.

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *