Cea mai bună formulă pentru constipație [Top 10 pick-uri!]

Multe sugari Fed Fed se confruntă cu constipație. Între componentele din formula, precum și consistența amestecurilor pe bază de pulberi, pot apărea o digestie mai lentă, cât și constipație. O metodă rapidă de rezolvare a acestei probleme este să vă gândiți la formula prezentă în care copilul este consumat. De multe ori, schimbarea la o nouă formulă poate rezolva disconfortul lor. De aceea am mers pe căutarea celei mai bune formule pentru constipație! Aceste patru formule pentru constipație au fost selectate de la ingredientele lor, consistența, precum și bazele. Toate acestea pot oferi scutire, precum și asistența reducând evenimentele viitoare.

De ce sugarii se confruntă cu constipația?

Constipația nu este incapacitatea de a avea o mișcare intestinală, mai degrabă cât de dificilă este pentru copilul tău să treacă scaunul. Aceasta înseamnă că este important să plătiți interesul pentru consecvență, precum și structura scaunului copilului în plus față de exact cât de frecvent au mișcări intestinale. Indicațiile constipației includ problema scaunului de trecere, aparent incomod sau dificil de consola, scaunele sunt greu, precum și mișcările intestinale nu se întâmplă la fiecare 5 până la 10 zile.

Bebelușii au uneori un sistem digestiv lent, deoarece laptele matern, precum și formula sunt atât de nutrienți dens. Sistemul copilului dvs. ia aproape orice în laptele de nutritiv-dens, care lasă bit pentru a digera. Copiii care sunt strict alăptați pot avea o mișcare intestinală doar când o săptămână de la asta. Întotdeauna asigurați-vă că păstrați calea, precum și respectați liniile directoare ale medicului dumneavoastră despre ceea ce este normal, totuși.

Cum poate reduce formula infantilă constipație?

În primul rând, urmăriți mișcările intestinale ale bebelușului, astfel încât să înțelegeți când există o modificare în modelul lor tipic. Există câteva aplicații excelente care vă pot ajuta să urmăriți rapid acest lucru, să le inspectați aici!

Dacă copilul dvs. pare să prezinte indicații de constipație, poate fi utilă modificarea formulei lor. Există atât de multe formule pe piață, fiecare dintre acestea oferă componente unice, precum și formulări pentru a oferi nutrienți. Mulți au, de asemenea, aditivi pentru creștere, colic, precum și alte condiții pentru sugari. Formula prezentă pe care o utilizați poate fi dificilă în sistemul copilului dvs., astfel încât o modificare poate reduce simptomele acestora.

Probleme comune care duc la constipație în Formula Fed Beebies

Formule groase: sugari care sunt alimentați frecvent au mai multă constipație decât sugarii alăptați, deoarece formula este mai groasă decât laptele matern. Aceasta înseamnă că este nevoie de mai mult timp pentru a fi procesate în tractul lor GI.
Alergiile de lapte: ar putea fi, de asemenea, că sugarul dvs. are o alergie la lapte. Din fericire, există formule care utilizează baze diferite dacă acesta este cazul.
Formula bazată pe orez: încă o circumstanță în care modificarea formulei poate ajuta dacă copilul primește o formulă bazată pe orez. Acest lucru este în mod obișnuit tipic în formulele de reflux acid, deoarece acestea sunt mai groase pentru a ajuta copilul să le păstreze în jos. Această formulă mai groasă poate duce la constipație.

Top 10 cele mai bune formule pentru constipație

Deci, care sunt cele mai bune formule pentru constipație? Vă sugerăm să ne gândim la cele 3 must-aus pe lista noastră de inspectare de mai jos, precum și apoi selectând din una din cele zece alegeri din această listă.

Opțiunile de formulare enumerate mai jos sunt oferite în mod obișnuit cu amănuntul regional, precum și pe comercianții cu amănuntul. Toate cele 10 dintre aceste formule sunt gândite la cele mai bune pentru constipație din cauza formulării lor cu componente specifice care pot ajuta la reducerea simptomelor constipației, precum și pentru a vă ajuta să vă mențineți copilul într-un program de mișcare intestin de rutină. De asemenea, veți descoperi opțiunile de formulare bazată pe lapte, deoarece acest lucru elimină în mod obișnuit probleme de constipație.

Formula pentru copii pentru constipație trebuie să aibă:

O bază pe care copilul dumneavoastră o poate tolera: Unii sugari nu fac bine cu bazele de lapte, în timp ce altele pot descoperi bazele de orez și grosime
Suport GI: Sistemul digestiv poate necesita un suport suplimentar, deoarece nu a funcționat la un nivel ideal
Vârsta adecvat: Asigurați-vă că noua formulă pe care o selectați este furnizarea de suport corect pentru vârsta actuală a copilului

1: CONSTRIPAȚIA REGULINE ENFAMIL – Opțiunea noastră # 1 a formulei de sugari pentru constipație!

Această formulă de enfamil a fost proiectată în special pentru a ajuta la eliminarea, precum și reducerea constipației. Componentele includ simple pentru a digera proteine ​​care pot fi deteriorate mai repede decât alte formule. The formula likewise contains infant probiotics for intestinal support. Acest amestec ar trebui să vă ajute copilul să creeze un scaun simplu de a trece, precum și să le păstreze regulat.

2: Enfamil Prosobee Soy sensibil

Formula Prosobee este una dintre cele mai bune amestecuri bazate pe soia pentru a preveni constipația infantilă. Este cu siguranță merită încercat dacă credeți că disconfortul bebelușului dvs. are legătură cu faptul că este lactate, precum și cu intoleranță la lactoză. Pulberea pe bază de plante este mai blândă asupra burummelor sensibile, precum și pot reduce fUrstire, gaz, colic, precum și constipație.

3: Enfamil Neuropro Denture

Aceasta este o formulă de sugari sensibilă cu un amestec special de grăsimi care sunt descoperite în mod obișnuit în laptele matern. Aceasta înseamnă că nu numai că susține creșterea creierului, totuși, poate ajuta la reducerea disconfortului intestinal. Această formulă oferă suport nutrițional total pentru sugari cu 12 luni.

4: Gerber Mare începe să calmeze

Bună începerea calității oferă o nutriție totală, care este extrem de similară cu laptele matern, susținând sugarii la fel de mult ca 12 luni. Formula specifică a acestui amestec oferă prebiotice, proteine ​​de confort, precum și probiotice. Acest lucru face simplu să digerați, oferă bacterii sănătoase, precum și asistă pentru a crea mișcări mai confortabile intestinale.

5: Gerber Mare începe soia

Gerber oferă, de asemenea, o formulă bazată pe soia care oferă, de asemenea, multe dintre beneficiile marii linii de început. Cu soia ca bază, această formulă este fără lactoză, ceea ce poate reduce gazul, agresiunea, precum și asigurați constipație în copilul dumneavoastră.

6: Gerber extins ha

Nu există multe formule de sugari hipoalergenice pe piața actuală. Cu toate acestea, acest lucru de Gerber oferă sugari cu alergii de lapte unele scutire. Este un produs curat care satisface nevoile lor. Această formulă utilizează proteina din zer care este mai ușor de digerat, precum și sugari cu sensibilități lapte sau lapte pot fi de obicei tolerate. Există, de asemenea, un ulei probiotic, precum și MCT inclus în acest amestec pentru a ajuta la sănătatea digestivă și wellness, precum și absorbția grăsimilor.

7: Similac pro-sensibil

Amestecul pro-sensibil este specific pentru tummurile sensibile, precum și pentru ameliorarea dificultăților tipice de digestie. Formularea, precum și amestecul au fost concepute astfel încât să susțină sensibilitatea lactozei, precum și să funcționeze pentru a reduce gazul, precum și de agresiune. Alte componente din această formulă oferă creier, precum și suport pentru avansarea ochilor.

8: Similac Soy Isomil

Similac Soy Isomil este, de asemenea, fără produse lactate. Amestecul oferă o nutriție totală cu soia bazată pe plante, precum și poate fi mai blândă asupra burumelor sensibile. Această formulă specifică este atât blândă, cât și simplă de digerată. În plus, ameliorează simptomele digestive deranjate, cum ar fi gazul, precum și constipația.

9: cea mai bună lactate organică a Pământului

Dacă sunteți în căutarea pentru o formulă mai naturală, precum și organică sub formă de pulbere, cea mai bună linie a Pământului este o opțiune excelentă. Acest amestec specific utilizează o bază de lapte cu grăsimi naturale adăugate frecvent descoperite în laptele matern care ajută la ochi, precum și dezvoltarea creierului. Încă o dată la această formulă este că este non-GMO, precum și Kosher!

10: cea mai bună plantă de soia a Pământului

Lastly, this soy plant-based alternate offers all the benefits of the Earth’s finest line with the base you’re looking for. There are no artificial colors or additives, it is non-GMO, as well as Kosher together with top notch proteins, carbohydrates, as well as fats to support the baby’s very first 12 months.

Having a infant with stomach problems is no fun, I understand since I have been there! trial as well as error will ultimately lead to a solution if your infant is having constipation problems because of their formula. Don’t be afraid to reach out to your physician if you feel like you cannot discover a solution, though! 

You may likewise Like:

101 infant Quotes that are Adorable, Funny, as well as method as well Honest

Learn why moms select Enfamil NeuroProâ„¢

Mommy as well as Me classes [6 types You & infant will Love]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *