Salata de păsări de migdale asiatice Rețeta paleo

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js

Rețetă de salată de păsări de migdale asiatice

De curând am avut plăcerea de a rămâne în remarcabila suită de cap de diamante de pe plaja Waikiki, printre unele dintre hotelurile de top din Honolulu. Este probabil cea mai sofisticată suită oferită la hotelul Halekulani. Ne -am simțit atât de norocoși! Aici, pe malul sudic al insulei Hawaii Oahu, puteți găsi multe, o mulțime de locuri cu vederi care pur și simplu vă iau respirația.

După cum puteți ghici după numele său, această suită include o priveliște panoramică uimitoare a Diamond Head, conul vulcanic înconjurat de apele albastre ale Pacificului. Această suită mare, aerisită, are o mulțime de uși de sticlă, precum și ferestre, precum și programul un lanai de breez pentru a lua masa, cocktail -uri, precum și relaxare.

Din fericire, opțiunile de luat masa din Halekulani includ mese interioare. Am cumpărat cea mai divină salată orientală de păsări de migdale orientale. Chelnerul nostru s -a transformat, precum și a început să ne servească pe lanai, turnându -ne un pahar cu un vin alb alb încântător, care a complimentat aroma farfuriei.

Înapoi acasă pe Coasta de Est, nu am putut opri să se dezlănțuie în legătură cu acea delicioasă bucătărie orientală, precum și o priveliște uimitoare. Ei bine, știam că nu pot recrea părerea, cu toate acestea am luat o decizie de a merge online, precum și de a încerca să găsesc o rețetă potrivită pentru salata de pasăre orientală de la Nom Nom Paleo. Am găsit unul care să se potrivească cheltuielilor foarte bine. Am făcut -o pentru prietenii mei de coastă de est, precum și într -adevăr amenajat într -o zi înfricoșătoare.

Rețetă de salată de păsări de migdale asiatice: • 2 lingurițe de barcă roșie • 3 lingurițe unt de migdale • 1, precum și 1/2 linguriță suc de lime proaspăt • 2 lingurițe de mere ne-dulce • 1 lingură de oțet de nucă de cocos • ½ linguriță de ardei roșu zdrobit • 3 până la 4 căni de pui gătit, precum și mărunțit.

Sfârșitul de la sfârșitul sezonului înrudit, precum și sfaturi de siguranță

Metodă:

Creați un sos folosind sosul de pește, sucul de lămâie, untul de migdale, oțetul de nucă de cocos, precum și ardeiul roșu. Folosiți un bici pentru a obține ingredientele amestecate bine. Folosiți morcovi de mărunțit, precum și feliați Kohlrabi. Puneți -le într -un bol, precum și apoi adăugați pansamentul. În cele din urmă, aruncați în ierburi, precum și pui.

Aruncați o dată mult mai mult, precum și serviți acest lucru pe un pat crocant de salată de romaine. Sper să vă bucurați în acest fel de mâncare la fel de mult ca și familia mea, la fel de bine ca mine!

Bio: Kendra Thornton: Avocat de călătorie, purtătoare de cuvânt a televiziunii, PR Businesswoman, Partner mulțumit, precum și Mama of 3. Sunt un expert de călătorie de lungă durată, care mi -a împachetat geantele, precum și călătoresc în lume, având în vedere că aveam 3 luni! Am descoperit că dorința mea cea mai mare în viață este ideală aici în propria mea casă. Mi -am amestecat emoția pentru călătorii, aducând gustul bucătăriei autentice în propria mea casă cu unele dintre rețetele mele speciale. Bucurați -vă!

Ați găsit aceste informații utile? Faceți clic aici pentru a vă arăta sprijinul pentru revista Healthy Mommies.

Link către această postare: rețetă de păsări de păsări de migdale asiatice

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *