Fericită a patra zi de naștere la minunatul meu milo

Stimate Milo,

Încă mai ai obrajii voștri deliciosi, cu excepția celorlalți, sunteți toți băieți uriași. Înalt, puternic, un alpinist fantastic, un călăreț aspirant cu două roți, un dansator, un scriitor, precum și un povestitor fantastic. În acest an, am avut prima dvs. sărbătoare autentică de ziua de naștere la o locație super-mega-bouncy pentru a sărbători energia ta imensă, precum și abilități sociale uriașe.

Sunteți o sursă fantastică de încântare, precum și divertisment. Nu înțeleg exact cum cineva mânerează vârsta dvs. să aibă un astfel de sens uscat de umor, totuși tu. Ești expresiv, emoțional, entuziast, precum și dramatic. Nu sunteți niciodată mai fericiți decât atunci când rochii roșii de la cap până la picioare – de fapt, faceți-o de la cot la genunchi, deoarece vă place mâneci lungi, precum și pantaloni lungi!

Spune-mi că ești pregătit să fii un grădincios sau un copil imens. Oricare. Când am întrebat de ce doriți să fiți mai în vârstă, ați afirmat că doriți să puteți conduce un vehicul, precum și să jucați toată ziua.

Buclele dvs. roșii strălucitoare asigură că toată lumea înțelege că sunteți cu mine. Imi place. Pe lângă tine.

Sper că veți obține tot ce doriți!
~ Mammy.

PS Mult mai multe despre Milo, precum și despre ceea ce Playdate Crafty a numărat ca a treia petrecere de aniversare.

[Fotografii de celebrarea lui Milo oferite de Eric de Wm Eric Imagini]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *