Ce să știți despre pierderea mufei de mucus la începutul sarcinii

, există atât de multe zvonuri diferite și povești ale soțiilor vechi, încât femeilor însărcinate sunt povestite despre mufa de mucus. Suntem aici pentru a descompune ceea ce înseamnă cu adevărat pierderea mufei de mucus în sarcină.

Pierderea dopului de mucus la începutul sarcinii

Ce este mufa de mucus?

Bine, unii dintre voi s -ar putea să vă întrebați care este un mug de mucus, așa că vom începe acolo. Scopul său este de a împiedica bacteriile să intre în colul uterin în primele etape ale sarcinii, servind ca o mare barieră de protecție.

Pe măsură ce corpul tău se pregătește pentru o forță de muncă iminentă, colul uterin își eliberează deținerea strânsă pe dop. Când se întâmplă acest lucru, poate ieși ca o bucată întreagă, fie lent în bucăți mici.

Cum să știți dacă vă pierdeți mufa de mucus

Dacă vă întrebați cum arată dopul de mucus, este similar cu consistența albușurilor de ou și ar putea fi limpede, galben sau maro.

Când credeți că mufa de mucus s -a descărcat, asigurați -vă că vorbiți cu medicul dumneavoastră despre asta și pot lucra prin motivul pentru care s -ar putea întâmpla sau dacă forța de muncă este aproape aproape.

Acestea fiind spuse, nu trebuie să fiți prea alarmat dacă aveți o pierdere a dopului de mucus la începutul sarcinii. Există o mulțime de cazuri în care un dop de mucus este pierdut mai devreme, iar sarcina încă o face pe termen complet. Ceva cu adevărat remarcabil în ceea ce privește mufa de mucus este că, dacă îl pierdeți din timp, corpul dvs. de Mama remarcabil poate forma de fapt unul nou!

Semne importante pentru a -ți suna medicul

Când pierderea unui dop de mucus este însoțită de sângerare peste 2 linguri, contactați medicul dumneavoastră.
Dacă ați intrat în muncă prematură cu o sarcină anterioară, asigurați -vă că anunțați medicul dvs. când credeți că v -ați pierdut mufa de mucus.
După ce ați pierdut mufa de mucus, dacă vă înghesuiți sau dacă credeți că apa dvs. s -a rupt, trebuie să contactați și medicul.

Pierderea dopului de mucus și sarcina timpurie

Timpul normal pentru a -ți pierde mufa de mucus este în jur de 37 de săptămâni, deci orice înainte de a fi considerat o pierdere timpurie a dopului de mucus. Rețineți, totuși, chiar pierderea la 37 de săptămâni ar putea indica forța de muncă este încă la câteva săptămâni. Singurul motiv pentru care pierderea mufei de mucus indică forța de muncă este aceea că pierderea mufei de mucus indică în mod normal că colul uterin se deschide, deoarece acesta este dilatat.

De multe ori, o pierdere timpurie a dopului de mucus este de fapt cauzată de un examen cervical, deoarece acesta devine dislocat. O altă cauză poate fi relațiile sexuale. Deci concluzia de bază este aceasta; Nu vă gândiți prea mult la pierderea dopului de mucus la mai puțin de 36 de săptămâni, trebuie doar să vă asigurați că acordați medicului dumneavoastră un apel, astfel încât să poată lua măsurile corespunzătoare pentru a vă asigura că totul progresează așa cum ar trebui.

Pierderea dopului de mucus în sarcina timpurie- Pin pentru mai târziu!

S -ar putea să vă bucurați și:

Oboseală de sarcină-Ghidul unei fete greoaie pentru epuizarea din primul trimestru

Cel mai bun remediu pentru arsuri la stomac la sarcină

Cele mai bune 10 vitamine prenatale – au făcut lista ta?

întrebări frecvente

Îți poți pierde mufa de mucus în primul trimestru?

Vă puteți pierde mufa de mucus în orice moment. Un nou dop de mucus se poate regenera în colul uterin.

Ce se întâmplă dacă pierdeți mufa de mucus mai devreme?

Pierderea mufei de mucus poate indica faptul că veți intra în muncă în curând, dar este posibil să fi fost doar dislocat în timpul unui examen sau al actului sexual. Asigurați -vă că discutați cu medicul dumneavoastră, dar nu indică neapărat că se întâmplă nimic.

Acest site folosește legături de afiliere, cu toate acestea, toate recomandările sunt cu adevărat ale noastre. În calitate de asociat Amazon, câștig din cumpărături calificate. Toate recomandările oferite sunt strict de la mămici și de experiențele și educația noastră trecută. Suntem doar mămici și nu medici, astfel că opiniile noastre nu trebuie luate ca sfaturi medicale directe. Caută întotdeauna sfaturi de la medicul tău în prealabil.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *