Construiți mușchi la Baby Bootcamp

Baby Bootcamp în Oakland

Până când primul meu copil avea 10 săptămâni, nu am exercitat timp de aproximativ 6 luni. Baby Bootcamp a fost reintroducerea mea la transpirație și mi-a plăcut. Nu am fost o gimnastică în viața mea normală, iar Baby Bootcampâ (sau clase similare cu nume obraznice precum Mama Army sau Fit 4 Mom) a fost perfectă pentru mine. Iata de ce:

Companie bună. Exercitarea în compania altor femei lipsite de somn, temporar supraponderale, cu piept scurgere este mai distractivă.

Încurajarea vibrației. Nu a fost nicio problemă că am parcurs cursul, mai degrabă decât să -l alerg o mare parte a timpului. Am avut multe scuze aliniate pentru a nu rula (toate acestea fiind oarecum valabile și, în mare parte, împărtășite de alți participanți).

Oprirea este mișto. Oprirea să mă ocup de copilul meu înfiorător a fost total așteptată. Toată lumea trebuia să se oprească la un moment dat.

Bine pentru creierul și corpul meu. Cursurile mele de bootcamp pentru copii m -au scos din casă pentru a face ceva bun pentru mine și pentru a mă bucura de aer liber.

Aceasta este cea de -a 23 -a noastră provocare a mamei. Nu ești pregătit pentru asta? Du -te înapoi și alege unul mai ușor.

După ce ați obținut -o, puteți să vă invitați partenerul și să -i arătați cât de grozav și atletic sunteți. Ceilalți părinte și bunici pot eticheta gratuit.

Găsirea unei clase obișnuite este mult mai ușoară decât să te forțezi să te oprești pentru antrenamentele de bază în mijlocul unei plimbări cu puterea. Verificați babybootcamp.com și o organizație similară fit4mom.com pentru locații și programe. Sau Google „Mama și clasele de fitness pentru copii lângă mine” și vedeți ce vedeți.

Ai finalizat această provocare? Împărtășește -ți povestea.

Comentați mai jos și vărsați detaliile.

Împărtășește o poză cu noi pe Facebook.

Etichetați un tweet sau Instagram din experiența dvs. cu #rookiemoms

[Foto: Heather Flett, Whitney Mattocks]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *