Lighten Up America: Noul manual vă va ajuta să pierdeți în greutate și să -l mențineți

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.jsaproximat O treime dintre adulții americani sunt supraponderali sau obezi. Și continuăm să creștem. Mărimile porțiunilor noastre au crescut în ultimii 30 de ani, iar cu calculatoare și televizoare în fiecare casă suntem, de asemenea, mult mai sedentari decât anii trecuți. Nu este surprinzător faptul că milioane de dolari sunt cheltuiți pentru îngrijirea sănătății pentru a trata bolile legate de obezitate în fiecare an. Dacă nu aruncăm kilogramele acum, Fundația Robert Wood Johnson prevede că până în 2030 jumătate din toți americanii vor fi obezi.

Dacă încercați să pierdeți în greutate și ați eșuat mizerabil în trecut, este posibil să aveți nevoie de o mai bună înțelegere a modului în care corpul nostru câștigă și pierde în greutate. Dr. Lisa Clark, medic de familie, a scris un manual plin de umor și ușor de înțeles, conceput pentru a învăța tuturor elementele de bază ale corpului uman pentru a pierde în greutate și a-l menține. pierderi și efectele exercițiilor fizice și compoziția corpului nostru în diferite etape ale vieții noastre. „Gestionarea greutății este un proces care necesită atât educație, cât și motivație”, a spus Clark. „Nu există un secret magic: doar muncă grea, cunoștințe și putere de voință.” Http://rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?t=thetalzoo-20&o=1&p=8&l=as1&asins=1462057179&ref=qf_sp_asin_til&fc1= 000000 & IS2 = 1 & LT1 = _BLANK & M = Amazon & LC1 = 0000FF & BC1 = 000000 & BG1 = FFFFFF & F = IFR la mai puțin de 100 de pagini, am găsit „Lumine Up America: Cante și nu capete atât de grase ale gestionării greutății”, vrăjitor și o citire rapidă. Recomand această carte pentru cei care nu au prea mult timp de citit, dar au nevoie de câteva răspunsuri la întrebările lor de pierdere în greutate. Puteți achiziționa „Lighten Up America” de pe Amazon.com sau de la magazinul dvs. local de cărți. Dobor autorul: Dr. Lisa Clark s -a născut în Toronto Canada și a primit un master de la Southeastern Louisiana University și o diplomă medicală de la Universitatea de Stat din Louisiana din New Orleans. Ea și soțul ei au un fiu și o fiică și locuiesc în Florida, unde în prezent practică medicina de familie. Aceasta este prima ei carte.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=S125x16&ilng=en&section=

Hormoni înrudiți și glanda endocrină

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent clasată blogul de sănătate pentru mame și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri de mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua de socializare Healthy Moms pe Ning, este directorul de marketing pentru Talbert Nutrition LLC și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America. Urmați -o pe Google+.

Dacă v -a plăcut acest articol, s -ar putea să vă bucurați de aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

Link către această postare: Lighten Up America: Noul manual vă va ajuta să slăbiți și să -l păstrați

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *