6 motive pentru care CVS este uimitor pentru părinți

datorită CVS pentru sponsorizarea acestei postări ca parte a lansării noii lor linii de vitamine: Radiance. Derulați în jos pentru a găsi cadoul!

Când compania soțului meu a predat cărți de extracție CVS și l -am adăugat pe cel mic la brelocul meu, am fost informat doar parțial despre lucrurile bune care erau în magazin pentru mine. Am folosit deja CV -urile ca farmacie, dar există destul de multe lucruri care să le placă despre asta, inclusiv faptul că enormul lanț de droguri s -a îndepărtat recent de venituri de milioane de dolari când au încetat să vândă țigări. Iată șase motive pentru care părinții ar trebui să adauge CV-uri pe lista lor de magazine.

1. Nu ne putem aminti totul. Când îmi dau seama că am nevoie de combinația unică de șervețele, garnituri de cupcake și lapte la ora 9.30, CVS este deschis. Verificați site -ul web, deoarece unele dintre magazine sunt deschise până la miezul nopții, în timp ce unele sunt deschise până la 22:00.

2. Pierdem lucrurile. Laura Bliel, mama a trei din Champaign-Urbana spune: „Trimite cupoane grozave. 25% reducere? Nu vă deranjați dacă o fac! ” Nu pot urmări cupoanele. Cu toate acestea, atunci când intrați în CVS, puteți să vă glisați cardul de membru sau lanțul cheie la mașina roșie și va imprima toate cupoanele și punctele pe care le -ați câștigat pe card. În acest fel, dacă le -ați pierdut pe toate, acum știți ce ați câștigat înainte de a începe cumpărăturile.

3. Nu ne putem aminti totul. Am spus deja asta? Nu -mi amintesc. CVS are o nouă linie de vitamine numită Radiance Platinum, care include totul, de la acidul folic până la mustul St. Post-kids, luarea de vitamine este încă un lucru pe care îl puteți face pentru a ajuta cu memoria, concentrarea și concentrarea. Păstrează -ți creierul sănătos, mamele! Dar dacă sunteți mai preocupat de piele și unghii, aceste lucruri pot beneficia și de. Da pentru vitamine organice fără conservanți ca acestea!

4. Lucrurile noastre dispar. Trebuie să cumpăr un nou eyeliner negru cam la fiecare șase luni. Nu pentru că l -am folosit, ci pentru că, dintr -o dată, nu voi putea să -l găsesc. CVS la salvare.

5. Date Night. Când soțul meu și cu mine mergem la un film – și nu sunt sigur că este o idee bună să documentăm această practică într -un forum public – de obicei ne oprim la CVS pentru ca Candy să se ascundă în poșetă înainte de a ajunge la teatru. Ne pare rău, teatre deținute local. De obicei sunt o persoană mai bună decât aceasta. Sau uneori sunt. Bloggerul Silicon Valley Becky Taylor mi -a spus că cumpără bere exclusiv la CVS din cauza prețurilor grozave. cine stia?

6. Fotografii gripale fără costuri. Copiii mei merg la pediatru pentru fotografiile lor de gripă. Dar unde mă duc? Nu pot face față cu programarea unui medic pentru această sarcină anuală. Clinica CVS Minute va conecta părinții care doresc o lovitură de gripă și se vor ocupa de asigurarea dvs. Mi -a luat zece minute să completez un formular scurt și să obțin o gripă. Lecția? Purtați un blat și cardigan când veți obține o lovitură în public sau vă veți scoate brațul din gâtul rochiei de pulover.

Și poți câștiga!
Un câștigător va primi premiu de la CVS în valoare de 100 USD:

Card cadou de 25,00 USD CVS

CVS Radiance Platinum Gift Coș (ARV 75,00 USD) care include:

Radianță ulei de platină de vitamina E

Radiant ulei de pește de platină

Radiant Platinum Vitamina D

Radiant Platinum Probiotic

MULTIVITAMINILE RADIANȚEI PLATINUM PLATINUM.

{Vă rugăm să aveți răbdare în timp ce Widget -ul Rafflecopter se încarcă}
Un cadou de rafturi

Dezvăluire: Sunt mândru să partenerez cu CVS/Farmacie pentru această campanie „strălucire” în interior și în afară ”. Sunt sponsorizat pentru a ajuta această campanie, dar toate opiniile exprimate sunt ale mele, iar toate cererile de produse sau detaliile programului partajate ar trebui verificate la CVS.com sau cu producătorii corespunzători.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *