Statistici de obezitate în Statele Unite

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js

Sursa de imagine

Potrivit CDC, aproape 40% dintre adulții din SUA sunt obezi. Începând cu anii 1970, ratele de obezitate au mult mai mult decât dublate atât atât atât la adulți, cât și la copii. Studii recente sugerează că ratele obezității de astăzi sunt constante, cu toate acestea, aceasta continuă să fie o problemă extinsă de sănătate și sănătate în America. Obezitatea este contribuită la o serie de condiții majore în creștere de sănătate și sănătate în Statele Unite, inclusiv boli de inimă, accident vascular cerebral, diabet de tip 2, precum și tipuri specifice de cancer. Toate acestea sunt prevenite cu un plan de dietă adecvat, precum și cu exerciții fizice. Asociația American Heart recomandă ca adulții să aibă 4-5 porții fiecare de fructe, precum și legume în fiecare zi, să mănânce mult mai multe cereale integrale, să utilizeze uleiuri vegetale lichide, să mănânce mult mai mult pui, pește, precum și fasole să descopere exact cum să verifice alimente etichete, precum și participă la activitatea fizică de rutină. Anulările ar trebui să facă exerciții fizice cel puțin 30 de minute pe zi, timp de cinci zile pe săptămână, pentru a păstra o greutate sănătoasă. Activitatea fizică poate fi orice, de la aerobic, mers, alergare, călărie cu bicicleta, participarea la un antrenament sport sau rezistență sau o combinație între toate cele de mai sus. Dacă sunteți preocupat de greutatea dvs., vorbiți cu medicul dvs. înainte de a începe un plan de dietă, precum și de Program de exerciții.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=S125x16&ilng=en&section=

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mothers în 2007. Revista Healthy Mother Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Sugestii de alimentație sănătoasă înrudite pentru a vă duce în 2021

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la Wellsphere.com, iar articolele ei pot fi descoperite, de asemenea, pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua socială a mamelor sănătoase pe Ning, este polițistul de publicitate principal pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Dacă v -a plăcut acest scurt articol, puteți încânta aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

Link către acest post: statistici de obezitate în Statele Unite

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *