Obțineți scoop-ul Skinny

când am scris pe pagina noastră „Despre noi” că Heather a avut foi de calcul pentru urmărirea oaspeților de petrecere în zilele post-universitare și apoi pentru urmărirea rutinelor de mâncare ale copilului ei când s-a născut, nu eram glumind. Eu nu sunt o mami atât de alfa, dar apreciez oamenii care fac numărul de crunching pentru restul dintre noi. Aceștia sunt prietenii care ne pot liniști că bărbații vor apărea de fapt la petrecerile noastre-este doar că istoric tind să ajungă după ora 22.30. M trăiesc în prezent.

Când întrebi o altă mamă, „Câți ani avea copilul tău prima dată când l -ai părăsit peste noapte?” Probabil că veți obține o poveste lungă despre cum nu ar fi plecat, dar a existat această nuntă, iar mama ei a insistat și Yada Yada. Nu ar fi minunat dacă prietenul tău ar putea să -ți spună și dacă este sau nu o anomalie – sau dacă ești. De exemplu: „50% dintre noile mămici își lasă bebelușii peste noapte până la sfârșitul primului an, doar 10% testând apele în primele patru luni.” Acum sunt informațiile.

Dacă sunteți un iubitor de date de acest fel, veți reduce întrebările și răspunsurile postate pe theskinnyscoop.com. Lansat de două mămici care știu că fiecare mamă adoră o verificare a sănătății, dar că aceste panouri de mesaje de sclipire sau deschiderea a cinci pagini de detaliu ale produsului Amazon în diferite file pot fi un efort care să fure somn, Skinnyscoop folosește un instrument de sondaj rapid.

Întrebările variază de la util (ți -ai arătat limbajul semnelor tale? Site -ul web citește ca o revistă parentală – un splash de sfaturi acționabile, o lovitură de bârfe celeb și un smidgen de dezvăluiri sexy de la străini. Dar valoarea reală este atunci când îți postezi propriile întrebări – pe care le poți face în mod privat și anonim.

Ce întrebare aveți astăzi că doriți să puneți un panou de mame?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *