Faceți 365 de poze în acest an

Această activitate este amabilitatea Photojojo, unde am verificat un tutorial pentru producerea unui jurnal de imagini care vă poate ajuta „să vă vedeți viața într -un mod cu totul nou”.

Cred că aceasta este o activitate excelentă pentru a -ți exercita capacitatea de a te angaja în alte interese în afară de copilul tău. Sau să -ți prinzi întreaga lume, precum și nu doar zâmbetele copilului tău.

Photojojo îmi amintește că este o metodă de a -mi documenta și tunsori.

Dacă aș fi pregătit mai bine, astăzi aș fi făcut o fotografie cu poștașul care a furnizat cadoul de naștere al lui Julian – un vagon semnificativ de raze. Acest tip credea cu adevărat că îmi face o favoare, aducând pachetul din camionul său în casa mea. Mi -ar fi plăcut să arunc aspectul cu privire la acordul său, în timp ce mi -a spus: „Aceasta este o cutie cu adevărat uriașă.” Um, OK, transportator de poștă. Nu este treaba ta? Cu toate acestea, mă descurc …

Vă voi oferi primul sfat pentru a vă împinge pe Job 365, precum și va trebui să vedeți site -ul pentru a le verifica restul:

Adu -ți camera peste tot
Da, peste tot. Obțineți obiceiul. Magazine alimentare, restaurante, petreceri, muncă, precum și școală. Mergi la un cinematograf? Îndepărtați o poză a flick-ului cu telefonul dvs. ”„ Există fotografii peste tot. Dacă aveți una dintre acele mici camere minuscule, nu aveți niciun motiv să nu -l aveți în buzunar tot timpul. La fel de bine dacă nu? Telefoanele cu camere foto sunt un înlocuitor excelent.

OK, ești pe cont propriu acum.

Link către Photojojo: http://www.photojojo.com/content/tutorials/project-365-take-a-photo-a-day/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *