5 Moduri ușoare de a evita să câștigi în greutate în timpul sărbătorilor

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cu toții creștem în greutate iarna. Fără sezonul de costum de baie, este ușor să câștigi câteva kilograme, în special cu bunătățile de vacanță. Statisticile guvernamentale spun că peste jumătate din toți americanii sunt supraponderali, iar Institutul Național de Dezvoltare a Copilului și Sănătate a lansat un studiu în urmă cu câțiva ani, că americanul mediu câștigă un kilogram pe an în timpul sezonului de vacanță și nu scoate niciodată această greutate. Aceasta înseamnă că la fiecare deceniu adaugă 10 kilograme! Iată câteva sfaturi ușoare despre cum să preveniți creșterea în greutate în acest sezon de sărbători:

Mănâncă primul lucru dimineața

Obțineți -vă metabolismul mai devreme. Dacă nu mâncați micul dejun, metabolismul dvs. nu va începe decât mai târziu în zi. Studiile arată că persoanele care omite micul dejun tind să câștige mai multă greutate decât oamenii care nu.

Intrați într -un scurt antrenament primul lucru în Morningagain, este vorba doar despre metabolism. Ia -ți inima să pompeze devreme. Chiar dacă aveți doar 10 minute, acest lucru este mai bun decât nimic și acel scurt exercițiu poate parcurge un drum lung pentru ca metabolismul să vă deplaseze devreme. Dacă aveți o banda de alergare acasă, mergeți cât mai repede puteți 10 minute. Dacă nu, faceți doar câteva push-up-uri, sărituri de jack-uri, rulați scările, orice pentru a vă face corpul să se miște primul lucru dimineața.

Folosiți lapte în loc de Creamerhey, faceți -o tot timpul în Europa. Laptele este o alternativă gustoasă, dar cu conținut scăzut de calorii la cremă, mai ales atunci când folosești lapte degresat. Cremele aromate pot fi tentante, dar majoritatea oamenilor nu pot să nu adauge prea mult și sunt pline de calorii. Dacă nu puteți bea cafeaua sau ceaiul negru, optați pentru lapte degresat.

Suspectă înrudită copilul tău are o tulburare alimentară? Întrebați -i dentistul

Setați -vă limita de greutate cea mai mare, cei mai mulți oameni știu ce au de cântărit pentru a se putea încadra în hainele lor. Să zicem că ați observat că hainele dvs. se strâng la 130 de kilograme. Dacă descoperiți că ați lovit 130, este timpul să vă lăsați în jos. Renunțăți la dulciuri complet timp de 2 săptămâni până ajungeți sub 130, apoi reintroduceți încet dulciurile dacă trebuie. Dacă nu vă permiteți niciodată să depășiți limita de greutate optimă, nu veți ajunge să adăugați 10 kilograme pe deceniu ca majoritatea americanilor.

Dacă nu vă este foame, nu mâncați foarte mult, acest lucru sună evident, dar majoritatea oamenilor nu respectă această regulă. Majoritatea oamenilor cred că trebuie să ia cina doar pentru că este ora 7:00. Să zicem că ai ieșit la prânz și ai avut o cocs, pâine albă pentru a începe, un fel de mâncare pentru paste și câteva mușcături de tort de ciocolată și o cafea cu cremă. Câte calorii crezi că ai avut? 2000? Probabil că există un motiv pentru care nu vă este foame la cină, așa că nu vă forțați să mâncați. Simțiți -vă liber să vă mutați pe un măr și un iaurt, dar nu simțiți că trebuie să mâncați o altă cină de paste doar pentru că este noapte.

A rămâne subțire nu este ușor, dar cu aceste trucuri s -ar putea să găsiți că este mai ușor decât ați crezut și merită dacă puteți mânca acele prăjituri suplimentare în dimineața de Crăciun, nu?

Katie Mullen este mama ocupată pentru doi copii mici, cu vârste cuprinse între 3 Soțul lui Katie este un chirurg la antrenament, ceea ce înseamnă că este de obicei plecat și lucrează ore înfiorătoare, lăsându -l pe Katie să fie o mamă singură pentru o mare parte a săptămânii. În ciuda acestui fapt, Katie este un mare credincios în căutarea mereu pozitivă în viață și scrie despre cum face asta în blogul ei, Mami cu memorie selectivă Katie este un fost sportiv și este încă activ în alergare și antrenament. Soțul ei este un rezident al chirurgiei ortopedice și are un interes special pentru triataloni și chiar face cercetări clinice privind alergarea desculțată. Familia fericită, dar foarte ocupată, locuiește în mijlocul vestului, unde le place să fie în aer liber.

Link către această postare: 5 moduri ușoare de evitat Câștigarea în greutate în timpul sărbătorilor
Înrudit cu afaceri într-un mediu Covid-19 și autoimunitate

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

AcțiuneTweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *