FASD Resurse: Îmbunătățirea rezultatelor pentru copii cu tulburari ale fatului alcool spectrul de frecvente

Un copil expus la alcool in timpul sarcinii poate avea o mulțime de fizică pe tot parcursul vieții, mentale, precum și probleme de comportament. precum și cu toate că nu există nici un tratament pentru tulburari de spectru de alcool fetale (FASD), există lucruri pe care le putem face pentru a ajuta imbunatati rezultatele de dezvoltare ale unui copil.

Într-un webinar LA CELE MAI BUNE Bebelușii de rețea găzduit pe 13 septembrie Michele Walker-Bauer, Ph.D. PSY, a oferit o imagine de ansamblu a tulburărilor de spectru de alcool fetale precum și a explicat exact modul în care casa vizita de personal poate cuprinde o tehnica de-FASD informat cu cele mai bune copii de sprijin care trăiesc cu FASDs.

Am fost rugați să nu înregistreze webinar, cu toate acestea slide-uri de prezentare Dr. Walker-Bauer sunt aici, precum și am inclus o listă a resurselor utile de mai jos. Dacă sunteți interesat în găzduirea un webinar ca aceasta pentru echipa ta, vă rugăm să luați legătura cu LABBN Martha Bock (MBock@labestbabies.org).

De asemenea, a se vedea: Webinar: Compus Perinatal Utilizare: screening, tratament, precum și un efect asupra sarcinii rezultatelor

Resurse

Multe dintre resursele enumerate mai jos au fost furnizate de Michele Walker-Bauer, Ph.D. PSY.

Cercetarea precum și datele

Prevalenta tulburarilor fetale alcool spectrul de frecvente in 4 comunitati din SUA (JAMA Pediatrie)
Spectrul de alcool fetale tulburări (FASDs) (CDC)

FASD Screening medical / evaluare precum și suport de tratament

Sfaturi rapide pentru evaluarea utilizării materne de alcool (Strategii pentru creșterea timpurie de dezvoltare de succes (SEMINTE program))
Pentru a face o recomandare pentru un FASD medical de screening / evaluare, vă rugăm să total, precum și trimite LAC + USC FASD centru medical tip de sesizare într-un e-mail criptat Jacqueline Bravo, LCSW la jbravo2@dhs.lacounty.gov (intervenție violență LAC + USC programul de alcool spectrul de frecvente fetale Clinica condiție)
Obținerea de istorie de expunere prenatală de alcool într-un cadru pediatric (ORAU IMA)
Tratamentul precum și de sprijin Servicii (organizare națională privind sindromul alcoolismului fetal)

Parenting de sprijin Servicii

servicii specializate de intervenție violenței Programul de alcool fetale Spectrum starea programului includ: 6 săptămâni Triumph De-a lungul Provocarile clasa parentale FASD de mai multe ori pe an, în limba engleză, precum și spaniolă
O Familiile-colaterale concentrat Mutarea inainte Programul pentru ingrijitorii de copii cu FASD cu vârste cuprinse între 4-12 ani
Un FASD sprijin părinte lunar GroupYou poate depune o sesizare la programul de intervenție violență prin intermediul forma lor de sesizare on-line.

Resurse generale

Recadreze obiceiurile (autor necunoscut)
FASD-informat Lens (Programul Outreach Provincial pentru starea fatului alcool spectrul de frecvente (POPFASD))
Opt Magic Keys: planificare pentru elevii cu stare fetale alcool spectrul de frecvente (de Deb Evenson precum și Jan LüTKE)
Strategii pentru sugari, precum și cu o tulburare Toddlers fatului alcool spectrul de frecvente (FASD) (Departamentul de Sanatate Hawaii Stat)
Condiții de viață cu sugari, copii mici, precum și copii care au fost expuse la alcool prenatally (Texas, Departamentul de uz casnic, precum și de protecție Servicii)
Ideas de intervenție pentru sugari, copii mici, copii, precum și de tineret afectate de tulburări fetale alcool spectrul de frecvente (FASDs) (Oficiul SUA de educație specială Programe)
Resurse pentru profesori precum și părinții elementare precum și copii instituție de mijloc cu FASD (Universitatea din Vermont Colegiul de educație, precum și servicii sociale)
Ce Educatorii pot face (FASD HUB Australia)
Intelegerea tulburari fetale spectrul de frecvente de alcool (FASD): Un ghid detaliat pentru pre-K-8 cadre didactice (Duke University)
Stare fatului alcool spectrul de frecvente (National CASA Podcast)
Centrul pentru FASD Justice & Equity

Imparte asta:
Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Facebook (se deschide în fereastră nouă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *