Upcycle Un tricou boyish pentru o fată

Cămașa dvs. de suvenir cu emisia standard, etichetată ca unisex, este destul de mult pentru băieți. Nu mă luptați cu asta. Gulerul tăiat cu boxy și gulerul gros al unui tricou de băieți este bine pentru a se întoarce, dar dacă economisiți niște cămăși de băieți preferate pentru fetița pe care o așteptați, este posibil să găsiți că sunteți reticenți să o îmbrăcați în ele. Cămășile pentru fetițe au pur și simplu mai multă formă pentru ele – mai mult farmec decât un tricou unisex.

Sunt în clubul unic, cu un băiat mai în vârstă și o fată mai tânără. Acum am stăpânit modificările subtile necesare pentru a transforma tricoul unui băiat în tricou al unei fete.

Iubitorii de magazin Thrift, acest lucru vă va permite să transformați acea dimensiune a copilului „Mi-am lăsat inima în San Francisco”, ați marcat pentru 1,00 USD în ceva și mai elegant.

Sunteți gata să efectuați o operație de schimbare a sexului pe un tricou? Iată tutorialul meu.

Ce aveți nevoie: tricou „unisex”, fir elastic, mașină de cusut, abilități de cusut pentru începători

Începând cu un tricou de bază al copilului de bază, ne -a predat de la fiul lui Heather, Milo.

Tăiați linia gâtului și tăiați tivul de pe mâneci. Întoarceți mânecile sub și coaseți. Cămașa ta este deja mai feminină. Dacă sunteți epuizat în acest moment, puteți renunța acum.

Acum ai nevoie de acel fir elastic. Dacă vă simțiți în continuare puternic, continuați cu încărcarea firului elastic pe care l -ați achiziționat la magazinul de țesături pe o bobină. Trebuie să -l lăsați de mână. Firul care vine de la bobina în sus prin partea de jos a mașinii dvs. va fi lucrurile elastice, în timp ce cel care va veni prin ac din partea de sus a mașinii dvs. va fi firul dvs. obișnuit.

Acum veți coase o linie în jurul mijlocului cămășii pentru a crea un efect de adunare. Pur și simplu coaseți drept înainte și completați un cerc în jurul cămășii. Nu trebuie să faceți altceva pentru a face să se adune. Firul elastic are grijă de asta pentru tine, iar efectul este și mai dramatic după prima spălare a cămășii.

Acum coaseți încă două rânduri, distanțate uniform până la cea mai bună a abilității dvs. de sub primul.

Asta e. Ai terminat.

Dacă încercați acest lucru pentru dvs., vă rugăm să postați link -uri către imaginile dvs.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *