Restabiliți sănătatea și starea de bine, precum și farmecul picioarelor dvs. cu Rejvahealth

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

dacă sunteți pe picioare toată ziua, fie că urmează după tineri, precum și faceți treburile casnice ca și pentru sarcina dvs., înțelegeți exact cât de agonizați picioarele la fel de mult bine, deoarece picioarele pot ajunge după o zi lungă. Pentru femeile diagnosticate cu probleme de venă precum tromboza, precum și tromphilia, durerea poate fi insuportabilă.

Medicii sugerează să folosești ciorapi de compresie, cum ar fi un mânecă de 8 camere cu picioarele complete pentru a elimina durerea, precum și simptomele legate de aceste probleme. Cu toate acestea, multe ciorapi de compresie emise de medic sunt inestetice, precum și te pot face să arăți, precum și să te simți ca o bătrână. Acum vă puteți simți uimitor, precum și să vă ascundeți problemele cu venele dvs. cu ciorapi de compresie ale lui Rejvahealth.

În decembrie 2010, Kelsey Minarik a introdus Rejuvahealth după ce a fost diagnosticată cu tromboză venă profundă. De asemenea, această afecțiune înțeleasă ca tromboză venoasă profundă (DVT) apare atunci când există un cheag de sânge într -o venă profundă. Oamenii cu DVT experimentează durere, umflare, roșeață, căldură, precum și vene angajate în picior. Ciorapii la modă ale lui Rejvahealth ajută la simplitate durerea, precum și umflarea legată de DVT, precum și activitatea Minarik lucrează cu Alianța Națională de Clot pentru Sânge pentru a promova tromboza, precum și cu conștientizarea tromphilia.

Poreclit, „Compression Couture”, îmbrăcămintea lui Rejvahealth a fost produsă cu un ochi către lumea modei designerului, în timp ce încă mai eram un stoc de asistență medicală înregistrat de FDA. Fiecare stil oferă sprijin progresiv din partea gleznei până la picior, care poate face minuni pentru promovarea circulației sângelui, precum și eliminarea oboseală a picioarelor sau umflarea declanșată de ședință sau în picioare prelungită.

Am online într -o casă cu două etaje, precum și merg continuu de la etaj, precum și din nou în jos. Sunt pe picioare tot timpul de mult timp, făcând treburile casnice, precum și alergând după copiii mei mici. Până la ora 6 funcțiile din jurul meu sunt epuizată, precum și picioarele mele, precum și picioarele sunt dureroase. Când port chiloți de compresie de designer Rejvahealth, în timp ce mă aflu în casă cu tinerii mei, picioarele nu sunt epuizate sau dureroase până la sfârșitul zilei. De asemenea, îmi place exact cât de moale este materialul, precum și de luxul stil de leopard complimentează numeroasele mele fuste feminine, precum și rochii.

A legat o infecție a vezicii urinare, precum și a femeilor aflate în postmenopauză

Pentru mai multe informații despre Rejvahealth, precum și pentru a cumpăra propria pereche de ciorapi de compresie de designer, consultați Rejuvahealth.com. De asemenea, puteți respecta Rejvahealth pe Facebook, Twitter, precum și cu YouTube.

*Dezvăluire: am primit o pereche de chiloți de compresie Rejvahealth în schimbul acestei recenzii. Toate opiniile sunt precise, precum și 100% ale mele.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mothers în 2007. Revista Healthy Mother Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare a mamelor sănătoase de pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Link to this post:Restore the health and wellness precum și farmecul picioarelor tale cu Rejvahealth

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *