De ce întreaga mea casă va fi în curând acoperită în decalcomanii de perete

sunt în gâtul unei remodelări a zonei de bucătărie, precum și începe să doară. Lucrările se desfășoară cu întârziere, peste buget, precum și ca dulapuri noi spumante, mă face să tânjesc noi corpuri de lumină aeriene, precum și o cascadă a altor lucruri care nu sunt în evidență pentru acest proiect.

Întrucât avem dulapuri de fildeș, precum și obținem blaturi gri, am vrut să planific ceva cu simțul umorului pentru bucătăria noastră actualizată, un contrast cu paleta de culori rezervată, precum și stilul. Bunul meu prieten (și contribuabilul mamelor rookie) Karen are o sobă portocalie glorioasă care țipă: „Nu mă poți face să cresc!” La fel de bine și îmi doresc un pic de gust în spațiul nostru.

Am descoperit peretele frumos de pe Etsy, precum și am devenit obsedat. Magazinul vinde decalaje de perete de vinil care pot fi repoziționate ori de câte ori doriți. Geniul este formele geometrice simple.

În timp ce Karen este un angajator liberal al tapetului în casele pe care le-a decorat, m-am simțit cu armă în ceea ce privește alegerea tapetului. Am mari speranțe ca aceste decaluri să realizeze o atmosferă similară ireverentă.

Am comandat mini-trănli în trei culori, precum și deși blaturile nu sunt la fel de bine, precum și pictura nu este completă, am petrecut puțin timp experimentând opțiunile mele.

Fiecare set de triunghiuri era de 15 dolari. Acum vreau să comand diferite modele pentru fiecare cameră!

Înrudit: decalcomanii de perete din aur polka în dormitorul lui Scarlett

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *