Turnafter2: De ce copilul tău ar trebui să rămână orientat spre spate până la cel puțin 2 ani

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Această publicație este sponsorizată de Chicco. Ca întotdeauna, toate cuvintele gândurilor, precum și opiniile sunt ale mele. Lucrez doar cu mărci pe care le folosesc și cred.

Securitatea scaunelor auto este ceva în care cred cu tărie. După ce am văzut impactul personal despre exact cât de oribile pot fi greșelile vehiculului, vreau să-mi păstrez un pic cât pot de risc, cât pot. Un studiu recent de cercetare de la Chicco® a expus că, în timp ce mai mult de jumătate (58 la sută) dintre părinți chestionați înțeleg că Academia Americană de Pediatrie (AAP) afirmă că cel mai curând un copil ar trebui să călătorească cu o față de doi ani, majoritatea (72 % la sută ) afirmă că sunt inconfortabili vorbind cu alți părinți despre păstrarea tinerilor care călătoresc cu spatele, punând în mod inerent copiii în pericol.

Această informație mă sperie. Ca mamă, vreau să fac mereu tot ce este mai bun pentru copilul meu, cu toate acestea, ca mamă nouă, au fost atât de multe informații pe care le -am avut de învățat. Adevărul că 72% dintre mame sunt incomode vorbind cu alți părinți despre păstrarea tinerilor orientați spre spate este alarmant. Dacă ar exista posibilitatea ca o altă mamă să -și păstreze copilul în siguranță, aș împărtăși cât mai multe informații cu ea. „Chiar și cei mai bine intenționați părinți fac erori cinstite atunci când vine vorba de mașinile și siguranța scaunelor de camioane, indiferent dacă este vorba de o instalare incorectă sau de neînțelegere exact modul în care se presupune că mașinile și scaunele de camioane” a declarat dr. Benjamin Hoffman, un pediatru, precum și un pediatru, precum și un pediatru, precum și un pediatru, precum și un pediatru, precum și un pediatru Profesionist recunoscut la nivel național în siguranța călătorilor pentru copii. „Regula generală este simplă-întoarceți copiii cu fața înainte după ce împlinesc doi ani. Cu cât pot rămâne mai mult pe spate, cu atât vor fi mai siguri. ”

Înrudit exact cum să selectați îngrijirea de zi potrivită pentru copilul dvs.

Dacă copilul tău se apropie de vârsta în care el sau ea își depășește scaunul pentru sugari sau dacă copilul tău este sub doi, precum și te gândești să le transformi pentru a fi orientată înainte, te motivez să aștepți, precum și „Turnafter2” .

Dacă sunteți o mamă care crede că vă păstrați copilul în față până după doi ani, așa cum fac eu, vă motivez să faceți o poză cu copilul dvs. orientat spre spate, precum și să publicați totul în rețeaua dvs. de socializare folosind #Turnafter2. Afișarea sprijinului dvs. pentru acest efort important ar putea salva viața unui copil. „Într -o lume în care părinții au platforme interminabile pentru a împărtăși informații, Turnafter2 este memento -ul perfect pentru a le utiliza într -o metodă semnificativă, precum și pentru a căuta pe fiecare. Înțelegerea faptului că tinerii care călătoresc cu spatele sunt de cinci ori mai sigure este informația pe care fiecare părinte trebuie să o cunoască, precum și putem fi reciproc resursă reciprocă. Când o mamă împărtășește o imagine a copilului ei de doi ani, care încă mai are o față în spate, va influența nenumărate conversații pozitive între alți părinți care vor dori să se conformeze costumului. ”, A declarat Daphne Oz, ambasador al vedetei pentru campania Turnafter2. „Scopul nostru cu Turnafter2 este de a informa părinții, precum și de a -i determina să vorbească despre această problemă extrem de importantă într -o metodă constructivă, astfel încât să îi putem păstra pe toți cei în siguranță.

Vei împărtăși efortul Turnafter2 cu mine, precum și de a ajuta sensibilizarea?

Link către această postare: Turnafter2: De ce ar trebui să rămână copilul tău Orientate spre spate până la vârsta de cel puțin 2 ani

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *