O scrisoare de dragoste pentru muzică împreună

Foto: Celia Catalino

Da, susțin un produs/serviciu aici. Nu, nu sunt plătit pentru a face acest lucru. Se numește muzică împreună și două experiențe trecute m -au făcut să decid să recomand această activitate.

Foto: Celia Catalino

Câțiva dintre prietenii mei și cu mine am făcut muzică de clasă și mișcare bazată pe sesiune împreună pentru trei „semestre” consecutive și apoi am decis să omitem un semestru. În timpul muzicii împreună perioada hiatus, ne -am întâlnit în parc în intervalul pe care mulți dintre noi îl obișnuiam să facem muzică împreună, iar Sarah a mărturisit cât de mult a ratat -o, nu a putut aștepta până a pornit din nou și că nu o face A făcut -o să vadă cât de mult a apreciat -o. Playdate-ul nostru din parc a umplut pur și simplu gaura din viața ei lăsată prin abținerea muzicii împreună.

OK, deci Sarah (Hearts) muzică împreună. Entuziasmul ei m -a făcut să mă gândesc din greu la cum mă simt în legătură cu asta. Mă gândeam că este prea scump și apoi am decis că sunt de acord cu Sarah.

Mai târziu în acea zi, am citit că majoritatea familiilor din America de Nord știu doar două sau trei cântece pentru a -și cânta copiii atunci când se nasc, iar una dintre ele este de obicei 99 de sticle de bere. Și iată unde mă raportez la cât de multă valoare obțineți din aceste clase. Din muzică împreună, soțul meu și cu mine am învățat nenumărate melodii în care pot fi cântate și re-s-au sfătuit în moduri diferite.

Clasa este concepută pentru a vă învăța, părintele, cum să încorporați muzică în viața copilului dvs. Profesorul nostru, Ryk, oferă, de asemenea, sfaturi grozave cu privire la utilizarea muzicii pentru a distrage atenția în timp ce scutecul se schimbă sau punerea pantofilor. Oameni, funcționează.

Julian era obsedat de CD -urile care vin cu clasa. El ne -a cerut să le punem și apoi, ca un copil chiar, să zâmbească și să valuri când a auzit prima melodie.

Clasa nu este despre construirea abilităților muzicale în copilul tău. De fapt, sunt bineveniți să stea absolut nemișcați și tăcuți. Părintele sau îngrijitorul este cel care participă. Teoria este că puteți dezvolta interes muzical și entuziasm la copii, permițându -le să vă urmărească să vă distrați cu sunete, cântece și instrumente.

Având în vedere că nu avem experiențe de muzică comunitară în această cultură, copiii noștri nu vor ridica melodii pentru a le transmite copiilor lor decât dacă o facem.

Deci, acolo îl ai. Scrisoarea mea de dragoste pentru muzică împreună.

Foto: Celia Catalino

Găsiți unul lângă voi pentru a lua o clasă de încercare gratuită.

Și din nou, aceasta nu este o reclamă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *